Δείτε βίντεο: Μίλαν - Τορίνο 4-1: Τεσσάρα με υπογραφή Ζιρού και 2Χ2 στο πρωτάθλημα

Δείτε βίντεο: Μίλαν - Τορίνο 4-1: Τεσσάρα με υπογραφή Ζιρού και 2Χ2 στο πρωτάθλημα

Πρεμιέρα στο «Σαν Σίρο» με... ξεμούδιασμα για τη Μίλαν, η οποία διέλυσε με 4-1 την Τορίνο και συνέχισε νικηφόρα στη Serie A

Giroud
Δυο αγωνιστικές, έξι γκολ για τη Μίλαν! Οι Ροσονέρι δείχνουν φορμαρισμένοι στο ξεκίνημα της σεζόν και το απέδειξαν ξανά με τεσσάρα απέναντι στην Τορίνο. Αν και έσφιξαν τα δόντια για σχεδόν ένα ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι τελικά... λύγισαν, με τον Ζιρού να υπογράφει με δυο γκολ το τελικό 4-1 και το 2Χ2 της Μίλαν στη Serie A.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv2s2k5lso8p)

Έπειτα από ένα πρώτο ημίωρο που κινήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς τελικά οι γηπεδούχοι έκαναν πρώτοι τη ζημιά στο 33΄όταν ο Λόφτους Τσικ έκανε το γύρισμα στην περιοχή για τον επερχόμενο Πούλισικ που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ωστόσο η Τορίνο απάντησε με σούπερ γυριστό του Σουρς για να επαναφέρει την ισορροπία και ταυτόχρονα το άγχος προς την πλευρά των Ροσονέρι.

Κλείσιμο
Οι παίκτες του Πιόλι πάντως έδειχναν αποφασισμένοι να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια και τελικά ευτύχησαν να πετύχουν δυο γκολ πριν από την εκπνοή. Αρχικά στο 43΄ο Ζιρού ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Ερναντές με πανέμορφο γκολ από δύσκολη γωνία ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Ακόμα μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζιρού στο 65΄διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μίλαν που έκανε ξεκούραστη πρεμιέρα στην έδρα της για τη φετινή σεζόν.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Τιό, Τομόρι, Ερναντές, Κρούνιτς, Λόφτους - Τσικ (66΄Μούσα), Ρέιντερς, Πούλισικ, Λεάο (66΄Οκάφορ), Ζιρού (66΄Τσουκουέζε)

Πηγή: gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα

Φωτιές: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Έβρο και Ροδόπη - Αναζωπυρώσεις στην Πάρνηθα

Βρετανικό Μουσείο: Ο κλέψας του κλέψαντος - Κλεμμένα εκθέματα πωλούνταν στο ebay

Από την εξαφάνιση στον σπαραγμό: 8 διάσημοι που δηλώθηκαν αγνοούμενοι και τελικά βρέθηκαν νεκροί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης