Premier League: Με... σούπερ Στέρλινγκ η Τσέλσι έκανε «σεφτέ» στο πρωτάθλημα, 3-0 τη Λούτον - Δείτε τα γκολ

Premier League: Με... σούπερ Στέρλινγκ η Τσέλσι έκανε «σεφτέ» στο πρωτάθλημα, 3-0 τη Λούτον - Δείτε τα γκολ

Ο 28χρονος Αγγλος επιθετικός των Μπλε με δύο γκολ και μια ασίστ, οδήγησε την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League

Collage_Maker-26-Aug-2023-12-14-AM-637
Τρίτη και... φαρμακερή για την Τσέλσι! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο άφησε πίσω την ήττα από τη Γουέστ Χαμ κι έκανε «σεφτέ» στην Premier League. Με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να εξακολουθεί να δείχνει αναγεννημένος και να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση (δύο γκολ, μια ασίστ), οι Μπλε χωρίς να... ανάψουν τις μηχανές επικράτησαν 3-0 της νεοφώτιστης Λούτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Με την ανάγκη για επικράτηση και... αποφυγή περιπετειών οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και με τον Στέρλινγκ - όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια - ως κινητήριο μοχλό προσπάθησε να βρει το γρήγορο γκολ που θα τη γλίτωνε από το άγχος. Ο Άγγλος εξτρέμ απείλησε στο 5' και το 7', χωρίς να... πιεί νερό.

Τα κατάφερε πάντως δέκα λεπτά αργότερα. Ο Στέρλινγκ υποδέχθηκε την μπάλα στο δεξί φτερό από τον Μάλο Γκούστο και σαν τυφώνας εφόρμησε στην περιοχή και στριφογύρισε ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς, πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα με άψογο αριστερό πλασέ.

Μετά το 1-0 οι Μπλε δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν τον υψηλό τους ρυθμό και άφησαν λίγο χώρο στους Χάτερς, οι οποίοι πάντως δυσκολεύονταν να απειλήσουν.

Κλείσιμο
Σε μια αύρα... ενθουσιασμού χωρίς να γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι περιορίστηκαν και στο δεύτερο μέρος οι νεοφώτιστοι. Ο ρυθμός πάντως ανέβηκε αισθητά και η Τσέλσι έχανε ευκαιρίες. Στο 55' ο Έντσο σημάδεψε το δοκάρι μετά την παράλληλη πάσα του Στέρλινγκ και πέντε λεπτά μετά ο Σάντσεθ σταμάτησε τον Τζάιλς στην πρώτη πραγματικά καλή στιγμή της Λούτον.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς «κλείδωσε» τη νίκη στο 68'. Ο Γκούστο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Στέρλινγκ πλάσαρε σωστά από την καρδιά της περιοχής για το 2-0. Στο 75' ο Άγγλος μεσοεπιθετικός άφησε την μπαγκέτα του σκόρερ και έπιασε αυτή του δημιουργού, σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Τζάκσον, ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το 1-0 και άνοιξε λογαριασμό στο Νησί.


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα

Λέρος: Οι ολονύχτιες προσπάθειες των γιατρών για να σώσουν τον επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί

Φωτιά στον Έβρο: Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές των 18 μεταναστών που βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς

Μάικλ Τζόρνταν: «Οργώνει» τη Μεσόγειο με γιοτ 80 εκατ. δολαρίων που έχει και γήπεδο μπάσκετ! - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης