Μοναδική προσφορά χωρίς κατάθεση για τα νέα μέλη από την bwin!

Μοναδική προσφορά χωρίς κατάθεση για τα νέα μέλη από την bwin!

Η bwin με τη νέα μοναδική προσφορά χωρίς κατάθεση, υποδέχεται τα νέα μέλη μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου δωρεάν και προσφέρει μοναδικά δώρα και σούπερ έπαθλα!

1168x656_Protothema

Sponsored Content

Η αγωνιστική δράση μόλις ξεκίνησε κι εσύ το ζεις σε bwin επίπεδο! Πώς; Με μοναδικά έπαθλα και δώρα στην πιο εξελιγμένη πλατφόρμα που είχαμε ποτέ. Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου όλα τα νέα μέλη θα βρίσκουν διαθέσιμη μία σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση, όπου θα τα περιμένουν μοναδικά δώρα και σούπερ έπαθλα! Η εμπειρία διασκέδασης ανεβαίνει κατακόρυφα στην bwin, με τη μοναδική προσφορά χωρίς κατάθεση, για όλα τα νέα μέλη.

bwin - Κέρδη χωρίς κατάθεση στη σούπερ προσφορά*, για τα νέα μέλη! Ισχύει μέχρι 10/09.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ κάνει τζάμπολ κι εσύ σκοράρεις με τους αστέρες του αθλήματος στην bwin. Ενισχυμένες αποδόσεις, ειδικά στοιχήματα και το αξεπέραστο live στοίχημα σε βάζουν στην δράση της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ!

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ σε λίγες μέρες ολοκληρώνονται και τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μοναδικά features, όπως το Build A Bet*, σε βάζουν σε θέση πρωταγωνιστική, καθώς σου προσφέρει τη δυνατότητα της επιλογής πολλών αγορών σ’ ένα μόνο στοίχημα! Παράλληλα κάθε γκολ παίζει σε Ζωντανή Μετάδοση* στην bwin, από κινητό, τάμπλετ, λαπ τοπ ή υπολογιστή. Καθημερινά priceboosts και σούπερ αποδόσεις, μαζί με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της bwin.

Στην bwin, χωρίς να ποντάρεις κερδίζεις! Προσφορά* χωρίς κατάθεση για τα νέα μέλη!

Όμως στην
bwin και οι λάτρεις του Live Casino διασκεδάζουν σε… άλλο επίπεδο. Διαθέσιμα όλο το 24ωρο μπορεί να βρει κανείς Live Roulettes, τραπέζια Blackjack και κορυφαία Live Game Shows, την ώρα που Έλληνες ντίλερ σε περιμένουν για μοναδικές στιγμές παιχνιδιού. Παράλληλα το ημερολόγιο προσφορών σε περιμένει με μοναδικά δώρα*.

Θες όμως την αδρεναλίνη στα… κόκκινα; Τότε μάλλον εννοείς τον κόσμο των Virtual Sports. Συνεχόμενη δράση σε αγώνες ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ και αμερικάνικου ποδοσφαίρου στην πλατφόρμα της bwin. Συνδυάζουν εκπληκτικά γραφικά, με υψηλή ποιότητα ήχου και κάπως έτσι δημιουργείται ο κορυφαίος συνδυασμός για μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

bwin - Προσφορά* χωρίς κατάθεση για τα νέα μέλη με μοναδικά έπαθλα*!

Όλες αυτές κι ακόμα περισσότερες επιλογές «απλώνονται» στον μοναδικό κόσμο της bwin. Εκεί όπου τα νέα μέλη βρίσκουν μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου διαθέσιμη την προσφορά* χωρίς κατάθεση!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης