Στο Προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη έκανε αποθεραπεία το πρωί της Πέμπτης η Μάντσεστερ Σίτι.
Λίγες ώρες μετά από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ευρώπης στο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στην Σεβίλλη η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε στο Ρέντη για να προπονηθεί αφού το Σάββατο παίζει στην Premier League με τη Νιούκαστλ.
Ο Ολυμπιακός έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδας του Μάντσεστερ και άνοιξε το προπονητικό του κέντρο. Οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ευρώπης ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού και «δήλωσαν» ενθουσιασμένοι από το επίπεδο των εγκαταστάσεων αλλά και από τις υπηρεσίες.
Θυμίζουμε ότι μετά από 52 χρόνια το «Γ. Καραϊσκάκης" φιλοξένησε έναν ευρωπαϊκό τελικό και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού απέσπασαν συγχαρητήρια τόσο από την UEFA όσο και από τις ομάδες για το γήπεδο αλλά και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.