Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ: Οι ultras άφησαν κενές θέσεις στην εξέδρα για τους Κροάτες συλληφθέντες
Παρά το sold out που ανακοινώθηκε για το πρώτο αγώνα του «Μαξιμίρ», οι ultras άφησαν κενές τις θέσεις για τους Κροάτες χούλιγκανς που παραμένουν υπό κράτηση στην Ελλάδα
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπορεί να ανακοίνωσε sold out για το πρώτο ραντεβού με την ΑΕΚ στο «Μαξιμίρ», όμως τελικά το γήπεδο δεν γέμισε!
Κι αυτό μετά από σχετική απόφαση των ultras της ομάδας, οι οποίοι σε μια συμβολική κίνηση αποφάσισαν να αφήσουν κενές τις θέσεις για τους Κροάτες χούλιγκανς που συνελήφθησαν στην Αθήνα και παραμένουν υπό κράτηση στην Ελλάδα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cutc3kdjak21)
Θυμίζουμε νωρίτερα μάζεψαν χρήματα για τους προφυλακισμένους.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events