Ολυμπιακός: Εντυπωσιακές εικόνες από το «ανανεωμένο» Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακές εικόνες από το «ανανεωμένο» Καραϊσκάκη

Το φαληρικό στάδιο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον αγώνα για το UEFA Super Cup (16/8) και όσοι βρέθηκαν στον αγώνα με τη Γκενκ για το Europa League είδαν από κοντά τις αλλαγές που έχουν γίνει

Karaiskaki1
Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ραντεβού της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη έχει ξεκινήσει και από την πλευρά του Ολυμπιακού, που είναι ο οικοδεσπότης του φετινού Super Cup, όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθεί στο (ακόμη πιο) εντυπωσιακό μετά την ανακαίνιση σπίτι του.

Karaiskaki5
Karaiskaki4
Karaiskaki3
Karaiskaki2


Τόσο οι άνθρωποι της UEFA, όσο κι εκείνοι της Γκενκ που βρέθηκαν στο Kαραϊσκάκη ενθουσιάστηκαν από τις εικόμες του ανακαινισμένου γηπέδο του Ολυμπιακού και τις σύγχρονες υποδομές.

Κλείσιμο
Οι led οθόνες στη ρεσεψιόν, τα νέα μάτριξ, οι χώροι φιλοξενίας, ο νέος φωτισμός τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε άλλους χώρους των εγκαταστάσεων (π.χ. συνέντευξη Τύπου), τα ανακαινισμένα δημοσιογραφικά θεωρεία και η high tech τεχνολογία έχουν εντυπωσιάσει και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Super Cup, του παιχνιδιού ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη που θα γίνει στις 16 Αυγούστου στο φαληρικό γήπεδο.

Karaiskaki9
Karaiskaki8
Karaiskaki7
Karaiskaki6


Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους αξιωματούχοι της Γκενκ, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, κατά τον χθεσινό αγώνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη - Με αυτές ψάχνουν τους δολοφόνους

Φούρνοι: Σε σημαδούρα 50 μέτρα από τη στεριά βρέθηκε νεκρός ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη

Αντετοκούνμπο: Δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης