UEFA: Δεν φοβάται επεισόδια στο Super Cup Σίτι-Σεβίλλη την άλλη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη»

UEFA: Δεν φοβάται επεισόδια στο Super Cup Σίτι-Σεβίλλη την άλλη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη»

Η δολοφονική επιδρομή των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργών τους, που είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός φίλου της ΑΕΚ, δεν επηρεάζει τις προετοιμασίες για τη φιλοξενία του UEFA Super Cup στο Φάληρο

Super_Cup
Θεωρητικά η εβδομάδα που διανύουμε καθώς και η επόμενη θα ήταν ότι το καλύτερο για τους ποδοσφαιρόφιλους καθώς μέσα σε διάστημα λίγων ημερών θα είχαμε σπουδαίες αναμετρήσεις για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και ως κερασάκι στην τούρτα τον αγώνα της 16ης Αυγούστου για το UEFA Super Cup,όπου η κάτοχος του Champions League Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Europa League Σεβίλλη

Δυστυχώς όμως αυτό το ποδοσφαιριικό φεστιβάλ ξεκίνησε με τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Μιχάλη Κατσούρη, του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια της άνανδρης επίθεσης Κροατών και Ελλήων χούλιγκανς έξω από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Δύο εικοσιτετράωρα μετά τη στυγερή δολοφονία και παρά την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η κατάσταση παραμένει έκκρυθμη και η αγωνία είναι κάτι παραπάνω από έντονη καθώς σήμερα υπάρχει και η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ (21:00, 3ος προκριματικός γύρος Champions League), ενώ την ερχόμενη Πέμπτη υπάρχει η αναμέτρηση του Super Cup.

Kι αν για το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθεί το παραμικρό, οι προετοιμασίες για το μεγάλο ραντεβού της επόμενης εβδομάδας προχωρούν κανονικά και δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στο σχεδιασμό που έχει γίνει.

Κλείσιμο
Παρόλο που το διήμερο 15-16 Αυγούστου αναμένονται στην Αθήνα χιλιάδες οπαδοί από την Αγγλία και την Ισπανία από την πλευρά της UEFA αλλά και των Ελλήνων εμπλεκομένων στη διοργάνωση είναι σίγουροι ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό.

Κι αυτή η σιγουριά πηγάζει από το γεγονός ότι τα εισιτήρια έχουν δοθεί (με τον έλεγχο των ίδιων των ομάδων αλλά και της UEFA) σε κανονικούς φιλάθλους, οπαδούς του ποδοσφαίρου, ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλείας της UEFA ασχολούνται με το επιχειρησιακό σχέδιο του συγκεκριμένου αγώνα από τις αρχές Φεβρουαρίου (λίγες ημέρες μετά την απόφαση της UEFA να αναθέσει τη φιλοξενία της διοργάνωσης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης από το Καζάν που είχε αρχικά οριστεί).

Ειδήσεις σήμερα:

Οχτώ γυναίκες μίλησαν για τον οργασμό τους στον Σταύρο Θεοδωράκη

Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά των χούλιγκανς που σκότωσαν τον Μιχάλη - Ψάχνουν επικοινωνίες με εγχώριους συνεργούς τους

Η «ακτινογραφία» του κυκλώματος με τις παράνομες υιοθεσίες στα Χανιά - Ο «εγκέφαλος», οι ρόλοι και η «ταρίφα» για κάθε παιδί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης