Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ, ένα χρόνο μετά την πανηγυρική ανανέωση της συνεργασίας τους μοιάζουν τόσο ξένοι που τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να τους ενώσει.
Ο Εμπαπέ κάθεται πάνω στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του (90 εκατ. το χρόνο και 40 εκατ. μπόνους αφοσίωσης) με την Παρί να τον αφήνει εκτός πρώτης ομάδας και πλέον να προχωρά στην... απόλυτη εξαφάνιση του από την καθημερινότητα του συλλόγου.
Αφού αφαίρεσε την εικόνα του από όλες τις διαφημιστικές συμφωνίες (όπου η παρουσία του ήταν κάτι παραπάνω από κυρίαρχη), ο σύλλογος αποφάσισε να αφαιρέσει το πρόσωπό του από την κεντρική εικόνα της επίσημης ιστοσελίδας της Παρί και σήμερα ήρθε και το νέο χτύπημα.
Οι υπάλληλοι των επίσημων καταστημάτων της Παρί Σεν Ζερμέν αφαιρούν από τα ράφια τις φανέλες του Εμπαπέ, δείχνοντας ότι το ραγισμένο γυαλί των σχέσεων τους δεν μπορεί να κολλήσει ξανά.
PSG staff members are removing Mbappe shirts from the official store.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.