Ξεκάθαρος ως προς τη θέση της Παρί Σεν Ζερμέν για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του Λουίς Ενρίκε, τονίζοντας πως για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στους Παριζιάνους ο Γάλλος σούπερ σταρ θα πρέπει να επεκτείνει το συμβόλαιό του.
«Τα πράγματα για τον Εμπαπέ είναι πολύ ξεκάθαρα. Αν θέλει να μείνει, θέλουμε κι εμείς να μείνει, αλλά πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Είναι αδύνατο να φύγει ελεύθερος ο καλύτερος παίκτης του κόσμου» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Παρί, δείχνοντας πως εάν ο 24χρονος επιθετικός δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του, θα πωληθεί το προσεχές καλοκαίρι στην τιμή που θα ορίσει το κλαμπ.
Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ανανεώσει και για το 2025 κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ελεύθερος για να διαπραγματευτεί με ομάδα σε έξι μήνες.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.