Εμπαπέ: Η Παρί τον απέκλεισε από την προετοιμασία στην Ιαπωνία

Εμπαπέ: Η Παρί τον απέκλεισε από την προετοιμασία στην Ιαπωνία

Λίγες ωρες πριν η αποστολή της Παρί αναχωρήσει για την Ιαπωνία όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων, ανακοίνωσε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει στο Παρί και οι σχέσεις των δύο πλευρών οδηγούνται στα άκρα

Empape
Το περασμένο καλοκαίρι το σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ είχε απρόσμενο φινάλε με τον Γάλλο άσο να... ακυρώνει την τελευταία στιγμή τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και να ανακοινώνει την παραμονή του για μία ακόμη διετία στο Παρίσι.

Ο νεαρός Γάλλος έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δώδεκα μήνες αργότερα οι σχέσεις των δύο πλευρών οδηγούνται στα άκρα.

Η διοίκηση του Παριζιάνικου συλλόγου ανακοίνωσε ότι ο Εμπαπέ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας που αναχωρεί αύριο για περιοδία στην Ασία, χωρίς να δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις!

Κι όλα αυτά συνέβησαν αφού νωρίς το μεσημέρι διέρρευσε η πληροφορία που ήθελε τους Καταριανούς ιδιοκτήτες της ομάδας να προσφέρουν στον Εμπαπέ 10ετές συμβόλαιο έναντι ενός δισεκατομμυρίου ευρώ (συν μπόνους) και λίγες ώρες αργότερας ο διεθνής επιθετικός αγωνίζονταν κανονικά στο φιλικό της Παρί με την Χάβρη (νίκσε με 2-0)!

Κλείσιμο
Παρόλο που είχε μόλις τρεις προπονήσεις, ο Λουίς Ενρίκε τον χρησιμοποίησε για 20 λεπτά με τον Εμπαπέ να σκοράρει και να πανηγυρίζει σα να μην τρέχει τίποτα ενώ μετά το τέλος του αγώνα πόσταρε στα κοινωνικά δίκτυα δείχνοντας τη χαρά του που έπαιξε μαζί με τον μικρότερο του αδερφό Ιθαν.

Ωστόσο στη διοίκηση της Παρί δεν ξέχασαν το.... τελεσίγραφο που του είχαν δώσει εδώ και καιρό ζητώντας του να αποδεχθεί την ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το 2024) ή την πώληση του κι αποφάσισαν να δείξουν ότι πλέον οι δύο πλευρές είναι σε πόλεμο.

Για την Παρί πλέον ο Εμπαπέ είναι ανεπιθύμητος και ξεκάθαρα περιμένει προτάσεις για την πώληση του με το ερώτημα να έχει να κάνει με το αν η Ρεάλ αποφασίσει να κινηθεί τώρα ή θέλοντας τη ρεβάνς για τον περσινό φιάσκο αποφασίσει να τον πάρει του χρόνου τζάμπα!

Γιατί το μόνο σίγουρο σε όλην αυτήν την ιστορία είναι ότι ο Εμπαπέ αργά ή γρήγορα θα φορέσει τη φανέλα των «μερένγκες» ξεκινώντας τη νέα εποχή των γκαλάκτικος του Φλορεντίνο Πέρεθ.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Ρόδο: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού Λάερμα

Ασπρόπυργος: Δωρίζουν τα όργανα του 54χρονου σεκιούριτι που του επιτέθηκαν για να ληστέψουν εργοτάξιο

Καύσωνας - Copernicus: «Αυτό που σήμερα μοιάζει με ακραίο, σε 20 χρόνια θα είναι φυσιολογικό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης