ΑΕΚ: Με Βίντα η ευρωπαϊκή λίστα της για Ντινάμο Ζάγκρεμπ

ΑΕΚ: Με Βίντα η ευρωπαϊκή λίστα της για Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Η ΑΕΚ δήλωσε στην UEFA τα 25 ονόματα για τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Μέσα κανονικά ο Ντομαγκόι Βίντα αν και παραμένει αμφίβολος για το πρώτο ματς, θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν ο Εκι Πόνσε μπει ως μία από τις δύο αλλαγές που δικαιούται η Ένωση

Vida
Η ΑΕΚ έστειλε αργά το βράδυ της Πέμπτης την ευρωπαϊκή της λίστα στην UEFA για τα δύο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με την Ένωση να έχει το δικαίωμα στα 25 ονόματα που δήλωσε να πραγματοποιήσει το πολύ μέχρι δύο αλλαγές ως την παραμονή του πρώτου παιχνιδιού.

Σε αυτές τις αλλαγές ενδεχομένως να συμπεριλαμβάνεται ο Πόνσε, με την ΑΕΚ να έχει πρόθεση να τον προσθέσει στις επιλογές για τα ματς με την Ντινάμο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Ματίας Αλμέιδα την τελευταία στιγμή.

Στη λίστα που δηλώθηκε από τον Αλμέιδα, όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της UEFA, υπάρχει κανονικά το όνομα του Βίντα, ο οποίος παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι στην OPAP Arena, ωστόσο η λογική λέει πως θα είναι απόλυτα έτοιμος στη ρεβάνς στο Ζάγκρεμπ. Τη δεδομένη στιγμή συνεχίζει την αποκατάσταση και μέσα στο σαββατοκύριακο θα κριθεί.

Στα 25 ονόματα της λίστας δεν υπήρχαν εκπλήξεις βάσει και των περιορισμών που είχε η ΑΕΚ καθώς έπρεπε να δηλώσει 17 ξένους (κοινοτικούς ή μη), τέσσερις γηγενείς προερχόμενους από άλλα ελληνικά κλαμπς και τέσσερις γηγενείς της ΑΕΚ. Εκτός έμειναν ο Αραούχο με τον Φερνάντες που είναι τραυματίες, οι Ραντόνια και Πήλιος καθώς και οι νεαροί νεαποκτηθέντες Γεμπόα και Λαμαράνα.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα στη λίστα για τα δύο πρώτα ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ μπήκαν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Γκίνης, Σιντιμπέ, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Μαχαίρας, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Ζίνι.

Πώς διαμορφώνεται η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ σε κατηγορίες:

Ξένοι (κοινοτικοί ή μη): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Ζίνι.
Γηγενείς από άλλους ελληνικούς συλλόγους: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Μάνταλος.
Γηγενείς από ΑΕΚ: Θεοχάρης, Γκίνι, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης