ΑΕΚ: Ο Πόνσε έρχεται έτοιμος και μπαίνει στα πλάνα του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ο Πόνσε έρχεται έτοιμος και μπαίνει στα πλάνα του Αλμέιδα

Η ΑΕΚ «τρέχει» αυτές τις ώρες τις λεπτομέρειες και ό,τι απαιτείται προκειμένου να ολοκληρώσει το μεγάλο come back του Πόνσε

4770601
Εσέκιελ Πόνσε η επιστροφή! Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 26χρονου Αργεντινού φορ καθώς μετά την αποκάλυψη του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι κιτρινόμαυροι αργά το βράδυ της Πέμπτης επιβεβαίωσαν ότι μπαίνουν στην τελική ευθεία για να τελειώσουν την απόκτησή του από την Έλτσε.

Η ΑΕΚ «τρέχει» αυτές τις ώρες τις λεπτομέρειες και ό,τι απαιτείται προκειμένου να ολοκληρώσει το μεγάλο come back του Πόνσε στα κιτρινόμαυρα με τα οποία τη σεζόν 2018-2019 ως δανεικός από τη Ρόμα είχε σκοράρει 21 γκολ.

Ο Πόνσε έρχεται πανέτοιμος από την Έλτσε καθώς είχε πάρει μέρος κανονικά στην προετοιμασία σε φουλ ρυθμούς αγωνιζόμενος σε όλα τα φιλικά της. Με Ρόδεραμ, Καρταχένα και Τενερίφη είχε αγωνιστεί από ένα ημίχρονο, ενώ στο τελευταίο πριν δύο ημέρες με την Αλκορκόν είχε παίξει για περίπου 32 λεπτά στο δεύτερο μέρος.

Ο 26χρονος Αργεντινός φορ από τη στιγμή που ανακοινωθεί από την ΑΕΚ και έρθει στην Αθήνα αναμένεται να υπολογίζεται κατευθείαν από τον Ματίας Αλμέιδα. Γι' αυτό άλλωστε η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τον συμπεριλάβει στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει Ντινάμο Ζάγκρεμπ που στάλθηκε από χθες στην UEFA, προσθέτοντας το όνομά του στη συνέχεια ως μία από τις δύο αλλαγές που έχει δικαίωμα μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα.

Κλείσιμο
Η ΑΕΚ με την ολοκλήρωση της απόκτησης του Πόνσε προσθέτει στο ρόστερ της μια πολύ δυνατή επιλογή για τη γραμμή κρούσης, η οποία ενισχύεται τρομερά μαζί με την παρουσία του Λιβάι Γκαρσία, ενώ υπάρχει και ο Φαν Βέερτ. Ο Αργεντινός επιθετικός ταιριάζει απόλυτα στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Αλμέιδα με την ένταση και την πίεση ψηλά, έχοντας παράλληλα εξαιρετική ικανότητα στο σκοράρισμα μέσα στο «κουτί».

Οι σεζόν του Πόνσε από την ΑΕΚ μέχρι σήμερα:

Σεζόν 2018-2019: 43 συμμετοχές, 21 γκολ (ΑΕΚ)
Σεζόν 2019-2020: 34 συμμετοχές, 11 γκολ (Σπαρτάκ Μόσχας)
Σεζόν 2020-2021: 28 συμμετοχές, 10 γκολ (Σπαρτάκ Μόσχας)
Σεζόν 2021-2022: 24 συμμετοχές, 5 γκολ (Σπαρτάκ Μόσχας, Έλτσε)
Σεζόν 2022-2023: 37 συμμετοχές, 6 γκολ (Έλτσε)

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης