Μπέικον: Το συγκλονιστικό αντίο στον αδελφό του - «Δεν θα είμαι ποτέ ο ίδιος»

Μπέικον: Το συγκλονιστικό αντίο στον αδελφό του - «Δεν θα είμαι ποτέ ο ίδιος»

Ο Ραχίμ Μπέικον ήταν ράπερ, γνωστός και ως «350Heem» και ο Αμερικανός άσος τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα

5862356
Ο Ραχίμ Μπέικον, αδελφός του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Μονακό, Ντουέιν Μπέικον, έπεσε νεκρός την Παρασκευή (28/7) από πυροβολισμό στο Jade Fox Lounge του Λέικλαντ της Φλόριντα.

Ο Ραχίμ Μπέικον ήταν ράπερ, γνωστός και ως «350Heem» και ο Αμερικανός περιφερειακός τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Ποτέ δεν θα υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψω την αγάπη μου για σένα, αδελφέ μου. Ήσουν τα πάντα για μένα, Χιμ. Αδερφέ, με έσπασες με αυτό. Δεν νομίζω ότι θα γίνω ξανά ο ίδιος που ήμουν.

Ο μικρός μου αδερφός.... Τρία χρόνια μικρότερος από εμένα. Η ίδια μαμά, ο ίδιος μπαμπάς. Ήμασταν τα δύο πρώτα παιδιά που απέκτησε η μαμά και τα καταφέραμε. Εσύ κι εγώ, τα καταφέραμε. Τρελό, πάντα πίστευα σε εσένα ό,τι κι αν έκανες.  Την πρώτη φορά που άκουσα τη φωνή σου σε ένα κομμάτι, ήξερα τις δυνατότητές σου. Η φωνή σου και η μουσική σου είχαν έναν τρόπο να μιλάνε στους ανθρώπους.

Κλείσιμο
Είπα ότι τα καταφέραμε και οι δύο γιατί τα καταφέραμε. Υπέγραψες μια πραγματική συμφωνία και πήρες πραγματικά χρήματα από το ραπ. Έμεινα τόσο έκπληκτος. Έμεινα έκπληκτος γιατί ήξερα ότι ξύνεις μόνο την επιφάνεια. Ήταν μόνο η αρχή.

Ναι, τα κατάφερα πρώτος. Αλλά εσύ, θα ήσουν ο λόγος που φτάσαμε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, και το πίστευα με όλη μου την καρδιά. Αυτό δεν μπορεί να είναι αληθινό. Δεν θα είμαι ποτέ καλά. Δεν θα μπορέσω ποτέ να πω αντίο, ειλικρινά.

Και αυτό σίγουρα δεν είναι το τέλος αδερφέ μου. Ορκίζομαι ότι αυτό δεν είναι. Θα σου μιλάω πάντα κάθε μέρα. Πάντα θα προσεύχομαι για σένα. Θα είμαι πάντα εδώ δίπλα σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ, Χιμ. Ξέρω ότι είσαι δυνατός. Είσαι εκεί πάνω και γράφεις ραπ καθώς μιλάω και μας χαμογελάς. Συνέχισε να χαμογελάς, συνέχισε να χαμογελάς για τον μεγάλο σου αδερφό.

Σ'αγαπώ 350».


Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μάγεψε το «φεγγάρι του οξύρρυγχου» - Εντυπωσιακές εικόνες από όλο τον κόσμο

Οργή από την κυβέρνηση Μπάιντεν για την υποβάθμιση του αξιόχρεου των ΗΠΑ από τον Fitch

Η ΝΔ πατά «γκάζι» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - To γαλάζιο στοίχημα για Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης