Μέσι: Το «hold my beer» στον Μπέκαμ - Δείτε βίντεο από τον viral πανηγυρισμό του Αργεντινού

Μέσι: Το «hold my beer» στον Μπέκαμ - Δείτε βίντεο από τον viral πανηγυρισμό του Αργεντινού

Υπό τους ήχους του «Vivir mi vida» του Μαρκ Άντονι ο Λιονέλ Μέσι συνέχισε να «ζει τη ζωή» στο Μαϊάμι - Ο πανηγυρισμός «hold my beer» για τον... χαλαρό Αργεντινό, που σκόραρε δις και έφτιαξε ακόμη ένα γκολ

hold_my_beer_messi_arthro
Δεύτερο παιχνίδι για τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι και ο Αργεντινός αισθάνεται ολοένα και περισσότερο σαν στο σπίτι του.

Κόντρα στην Ατλάντα του Γιώργου Γιακουμάκη ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ενδεχομένως οσονούπω κάτοχος όγδοης Χρυσής Μπάλας σκόραρε δύο φορές (8', 22') και δημιούργησε ακόμη ένα  (53') γκολ στο 4-0 της ομάδας του, πριν αντικατασταθεί στο 75ο λεπτό, με τους περισσότερους στις κερκίδες να αποχωρούν με την έξοδό του από το χορτάρι.



Κλείσιμο
Λίγο μετά το πρώτο γκολ του, το οποίο προήλθε από μια υπέροχη λόμπα του Σέρζι Μπουσκέτς, ο Μέσι γύρισε προς την εξέδρα του γηπέδου, κοίταξε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, κοντοστάθηκε και σήκωσε το χέρι του για να του ζητήσει να... κρατήσει τη μπύρα του. Η φράση «hold my beer» χρησιμοποιείται όταν κάποιος θέλει να υποδηλώσει ότι κάτι είναι πολύ εύκολο για εκείνον.





Κι όλα αυτά υπό τους ήχους του «Vivir mi vida», που σημαίνει «Να ζήσω τη ζωή μου». Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης