Ίντερ Μαϊάμι: Συνέτριψε την Ατλάντα του Γιακουμάκη - Δύο γκολ και ασίστ ο Μέσι

Ίντερ Μαϊάμι: Συνέτριψε την Ατλάντα του Γιακουμάκη - Δύο γκολ και ασίστ ο Μέσι

Ο μεγάλος σταρ της ομάδας σκόραρε δύο φορές μέσα στα πρώτα 22 λεπτά της αναμέτρησης και ολοκλήρωσε την... παράστασή του μοιράζοντας ασίστ στον Τέιλορ που σκόραρε επίσης δις

messi
Στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με την Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μέσι έβαλε δύο γκολ και μοίρασε και ασίστ καθώς η ομάδα του νίκησε 4-0 την Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη στο League Cup, εξασφαλίζοντας μια θέση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας, έχει μια πολύ έντονη ανάμνηση από το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι: την εικόνα του να τρέχει να αγκαλιάσει την οικογένειά του αφού εκτέλεσε το φάουλ σκοράροντας το νικητήριο γκολ και εδραίωσε μια νέα εποχή για τον σύλλογο και το MLS.

«Αυτό ήταν για τους οπαδούς. Αυτή η κοινότητα είναι πεινασμένη», δήλωσε ο Μας. Η συνέχεια που έδωσε ο Μέσι το βράδυ της Τρίτης απέναντι στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ του «δικού μας» Γιώργου Γιακουμάκη (ξεκίνησε βασικός στο ματς) έδειξε την επίδραση που μπορεί να έχει ένας παίκτη σε έναν ολόκληρο σύλλογο!

Η Ίντερ Μαϊάμι έκανε επίδειξη δύναμης επί της αντιπάλου της επικρατώντας με το εμφατικό 4-0. Ο μεγάλος σταρ της ομάδας σκόραρε δύο φορές μέσα στα πρώτα 22 λεπτά της αναμέτρησης και ολοκλήρωσε την... παράστασή του μοιράζοντας ασίστ στον Τέιλορ που σκόραρε επίσης δις.

Η Ίντερ Μαϊάμι πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 3-0 για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Πιο αναλυτικά, στο 8ο λεπτό, ο Μέσι πήρε μια πάσα από τον επί χρόνια συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Σέρχιο Μπούσκετς, όρμησε μπροστά και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι, προτού πάρει το ριμπάουντ για το 1-0. Στη συνέχεια, στο 22ο λεπτό, ο Αργεντινός έβαλε το Μαϊάμι μπροστά με 2-0 από πάσα του Ρόμπερτ Τέιλορ.

Με τον Μέσι να συγκεντρώνει δικαίως το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής των αμυντικών της Ατλάντα, άνοιξαν ευκαιρίες για άλλους παίκτες του Μαϊάμι. Ο Τέιλορ σκόραρε στο 44ο λεπτό για το 3-0, και στη συνέχεια έκανε το 4-0 στο 53ο λεπτό, μετά από πάσα του Λίο.

Ο Αργεντινός σταρ αποχώρησε στο 78ο λεπτό του αγώνα απολαμβάνοντας ένα μεγάλο standing ovation με πολλούς από το κοινό να φορούν τη φανέλα με το Νο 10. «Θα υπάρξει ένα ποδόσφαιρο πριν και ένα μετά τον Μέσι για αυτή τη χώρα», δήλωσε ο Μας για τη νέα μεγαλειώδη εμφάνιση του pulga.


Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσες σήμερα:

Θρήνος για τους δύο πιλότους του Canadair - Πώς έγινε η τραγωδία με τη συντριβή στην Κάρυστο

Milla Sofia: Η ξανθιά influencer που κάνει «θραύση» με τα post της από Ελλάδα είναι δημιούργημα ΑΙ

Βίντεο: Νέο σόου Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι - Έβαλε δύο γκολ σε 13 λεπτά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης