Σάκα Χίσλοπ: Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας κατέρρευσε on camera πριν το φιλικό Ρεάλ-Μίλαν

Σάκα Χίσλοπ: Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας κατέρρευσε on camera πριν το φιλικό Ρεάλ-Μίλαν

Μια τρομακτική στιγμή σημάδεψε το φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μίλαν όταν ο σχολιαστής του ESPN, Σάκα Χίσλοπ, κατέρρευσε την ώρα της ζωντανής μετάδοσης

xislop
Σοκ προκάλεσε η κατάρρευση on camera του παλαίμαχου διεθνή τερματοφύλακα, Σάκα Χίσλοπ, λίγες στιγμές πριν από την έναρξη του φιλικού της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μίλαν στις ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο σχολιαστής του ESPN και άλλοτε παίκτης των Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ και Πόρτσμουθ, βρισκόταν στο πλευρό του συμπαρουσιαστή του, Νταν Τόμας, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε, προκαλώντας πανικό.

Αμέσως οι συνεργάτες του κάλεσαν για βοήθεια, με την κάμερα να αλλάζει πλάνο και τους υπαλλήλους του γηπέδου να σπεύδουν επίσης στο σημείο.



Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες οι αιτίες του επεισοδίου, αν και οι καιρικές συνθήκες στο «Rose Bowl Stadium» με την υψηλή θερμοκρασία και τα ακόμα υψηλότερα ποσοστά υγρασίας ίσως έπαιξαν ρόλο.

Ευτυχώς γρήγορα ακολούθησαν καλά νέα με τον Νταν Τόμας να ενημερώνει πως ο Χίσλοπ ανέκτησε γρήγορα τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αναφέροντας, μάλιστα, ότι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας νιώθει ντροπή για την αναστάτωση που προκάλεσε καθώς δεν του αρέσει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σπίτι με θέα στον Λευκό Οίκο και διαχειρίστρια τη χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά - Δείτε τα έγγραφα

Πώς έπεσε η γέφυρα στην Πάτρα που σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους οκτώ


Νέο 112 για τη φωτιά στην Κάρυστο, μάχη σε Κέρκυρα, Αίγιο - Αγωνία για τους ανέμους στη Ρόδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης