ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο στην Ολλανδία ο Άμραμπατ, ενσωματώθηκε στην αποστολή

ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο στην Ολλανδία ο Άμραμπατ, ενσωματώθηκε στην αποστολή

Ο Νορντίν Άμραμπατ, όπως αναμενόταν, εντάχθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία και από τη Δευτέρα ξεκινάει και αυτός τις προπονήσεις του βασικού σταδίου της προετοιμασίας

Amrabat
Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία εντάχθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Νορντίν Άμραμπατ, μετά την ανατροπή που υπήρξε στην υπόθεσή του με την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο.

Ο 36χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός αναμενόταν την Κυριακή στο Μπουργκ-Χαάμστεντε, όπου και έφτασε οδικώς καθώς βρισκόταν ήδη στην Ολλανδία όπου ζει άλλωστε μόνιμα η οικογένειά του.

Ο Άμραμπατ ενσωματώθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ και θα δειπνήσει μαζί με τους συμπαίκτες του, ενώ από αύριο Δευτέρα (3/7) ξεκινάει και αυτός τις προπονήσεις του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Όπως και πέρυσι, όταν υπήρξε ξανά ανατροπή με την παραμονή του στην ΑΕΚ, έτσι και φέτος ο Άμραμπατ ενσωματώνεται στην κιτρινόμαυρη αποστολή στην Ολλανδία.

Από αύριο αναμένονται στο Μπουργκ-Χαάμστεντε και οι διεθνείς που είχαν πάρει έξτρα άδεια και συγκεκριμένα οι Αθανασιάδης, Μάνταλος, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι και Τσούμπερ οι οποίοι θα ξεκινήσουν προπονήσεις.

Πλέον από την εβδομάδα που μπαίνει ο Ματίας Αλμέιδα θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στην προετοιμασία την πλειοψηφία του βασικού κορμού του ρόστερ καθώς οι μόνοι που θα απουσιάζουν θα είναι οι Πινέδα και Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι λείπουν με τις Εθνικές τους ομάδες στις υποχρεώσεις τους στο Gold Cup 2023.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πολιτική Γραμματεία: Εκλογή προέδρου από τη βάση τον Σεπτέμβριο, προτείνει η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Ρόδος: «Ούτε εκβιαζόμαστε ούτε εξαναγκαζόμαστε» λένε οι εργαζόμενοι του beach bar για τις εικόνες με τον σερβιτόρο «κολυμβητή»

Γαλλία: Ταραχοποιοί «καταδιώκουν» αστυνομικούς και αξιωματούχους - Στόχοι επιθέσεων 150 δημαρχεία και δημοτικά κτίρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης