ΑΕΚ: Ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ο Άμραμπατ

ΑΕΚ: Ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ο Άμραμπατ

Ο 36χρονος Μαροκινός εξτρέμ βρίσκεται στην Ολλανδία και θα ταξιδέψει απευθείας στο Μπουργκ Χααμστέντε την Κυριακή (02/07) - Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 34 συμμετοχές σκοράροντας οκτώ γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε 1.732 αγωνιστικά λεπτά

amrabat1
Από το πρωί της Παρασκευής (30/06) είχε αρχίσει να διαφαίνεται πως η υπόθεση της παραμονής του Νόρντιν Άμραμπατ στην ΑΕΚ θα έχει θετική κατάληξη, κάτι που έγινε τελικά και γνωστοποιήθηκε από την ίδια την «Ένωση» με ανακοίνωσή της.

Ο 36χρονος Μαροκινός εξτρέμ βρίσκεται στην Ολλανδία και θα ταξιδέψει απευθείας στο Μπουργκ Χααμστέντε την Κυριακή (02/07). Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 34 συμμετοχές σκοράροντας οκτώ γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε 1.732 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 65 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022-23. Νόρντιν, συνεχίζουμε μαζί!»


Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός 20χρονος Ελληνοκύπριος Εύελπις κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πορείας 7 χλμ. στη Ρεντίνα

Βίντεο: Γυναίκα ξυλοκόπησε νεαρή που πήγε για μπάνιο στον Βόλγα επειδή θεώρησε προκλητικό το μαγιό της


Αχτσιόγλου: Ο Τσίπρας είναι και θα παραμείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για τη χώρα και την Αριστερά παγκοσμίως
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης