Μάντσεστερ Σίτι: Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Ράις και πλέον η Άρσεναλ είναι το φαβορί

Μάντσεστερ Σίτι: Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Ράις και πλέον η Άρσεναλ είναι το φαβορί

Σύμφωνα με αγγλικό μέσο, η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να μην κάνει νέα προσφορά για τον Ντέκλαν Ράις ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο για την μεταγραφή του στην Άρσεναλ

Rice
Η «Daily Mail» έκανε γνωστό πως η Μάντσετερ Σίτι δεν πρόκειται να υποβάλλει νέα πρόταση προκειμένου να «ματσάρει» εκείνη της Άρσεναλ, η οποία έχει φτάσει πλέον σε επίπεδα ρεκόρ, αφού αγγίζει τα 122 εκατ. ευρώ.

Οι «πολίτες» δεν επιθυμούν να μπαίνουν σε διαδικασίες... πλειστηριασμού για την απόκτηση παικτών και όπως έχουν κάνει και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν αποφάσισαν να παρατήσουν την περίπτωση του Ντέκλαν Ράις, σπρώχνοντάς τον στην αγκαλιά των «κανονιερήδων», που τρίβουν... τα χέρια τους, αφού ο 24χρονος Άγγλος μέσος αποτελεί κομβικό κομμάτι του μεταγραφικού τους σχεδιασμού.

Φυσικά η «νίκη» αυτή παίζει και μεγάλο ρόλο και λόγω γοήτρου, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν πως δύσκολα θα «νικούσαν» την Μάντσεστερ Σίτι σε μία μεταγραφική «κούρσα».

Το πρόβλημα που πρέπει τώρα να λύσει η Άρσεναλ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή είναι ο τρόπος καταβολής του ποσού, αφού η Γουέστ Χαμ επιθυμεί δύο ισόποσες δόσεις αυτού που θα έχουν πληρωθεί μέχρι τις αρχές του 2025, ενώ οι «κανονιέρηδες» θέλουν να το αποπληρώσουν σε βάθος πενταετίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Καλύτεροι μισθοί, καλύτερη υγεία, καλύτερο κράτος, καλύτερη ζωή σε ισχυρή Ελλάδα

Wagner: Ο Πριγκόζιν ζει «σαν νεκρός» σε «δωμάτιο ξενοδοχείου χωρίς παράθυρα» στο Μινσκ

Άρειος Πάγος: «Ο Σειραγάκης δεν απεξαρτήθηκε από την έξη της εφηβοφιλίας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης