Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει κίνηση για Ράις προσφέροντας λεφτά και τους Μαγκουάιρ, ΜακΤόμινεϊ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει κίνηση για Ράις προσφέροντας λεφτά και τους Μαγκουάιρ, ΜακΤόμινεϊ

Μετά τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, τη δική της πρόταση για τον Ντέκλαν Ράις σκέφτεται να καταθέσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την «Telegraph», προσφέροντας χρηματικό ποσό και τους Μαγκουάιρ και ΜακΤόμινεϊ!

Rice
Το μεταγραφικό καλοκαίρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε «χλιαρά», με ουκ ολίγους μεταγραφικούς στόχους αλλά κανένα οριστικό deal ως τώρα, ενώ η διαδικασία πώλησης του κλαμπ μόνο δυσχεραίνει τα πράγματα.

Προτεραιότητα για τους Κόκκινους Διαβόλους παραμένει ο Μέισον Μάουντ, αν και τα περιθώρια έχουν στενέψει δεδομένου ότι η Τσέλσι απέρριψε και την τελευταία πρόταση στα 64 εκατομμύρια ευρώ και φαίνεται πως δεν θα γεφυρωθεί το χάσμα.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, η Γιουνάιτεντ δεν θέλει να εγκαταλείψει αμαχητί την περίπτωση του Ντέκλαν Ράις! Ο Βρετανός χαφ αποτελεί μήλον της έριδος για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες φαντάζουν τα ξεκάθαρα φαβορί για την υπογραφή του, όμως σύμφωνα με την «Telegraph» η Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει επίσημη προσφορά στη Γουέστ Χαμ, η οποία θ8α περιλαμβάνει χρηματικό ποσό και έμψυχα ανταλλάγματα.

Συγκεκριμένα, τυχόν πρόταση των Κόκκινων Διαβόλων θα αφορά έναν εκ των Χάρι Μαγκουάιρ ή Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, ή ακόμα και τους δύο προκειμένου να πιάσει τον οικονομικό πήχη που έχουν θέση οι Χάμερς και να τους δελεάσουν ίσως με δύο επιπλέον μεταγραφές.

Κλείσιμο
Το δημοσίευμα αναφέρει πάντως ότι Άρσεναλ και Σίτι εξακολουθούν να είναι οι επικρατέστερες, υπονοώντας ότι μόνο με... θαύμα θα μπορέσει η Γιουνάιτεντ να τις ανταγωνιστεί με μια τέτοια προσφορά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Εκλογές 2023: Στις 17:00 ανακοινώνεται η κυβέρνηση - Ποιοι αναλαμβάνουν υπουργοί και υφυπουργοί

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Θρίλερ για τρεις έδρες σε Α΄ Αθήνας, Β΄ Πειραιά και Β΄ Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης