Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν - Κλερμόν 2-3: Φινάλε με ήττα για τον Μέσι - Κράξιμο στον Αργεντινό στην απονομή

Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν - Κλερμόν 2-3: Φινάλε με ήττα για τον Μέσι - Κράξιμο στον Αργεντινό στην απονομή

Η Παρί με γκολ των Ράμος και Εμπαπέ προηγήθηκε 2-0 στο 21' και έχασε με 3-2 από την Κλερμόν - Νέες αποδοκιμασίες για τον Μέσι στον αγώνα και στην απονομή

messi
Το «Parc des Princes» ήξερε πως στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής θα κληθεί να αποχαιρετήσει τόσο τον Λιονέλ Μέσι όσο και τον Σέρχιο Ράμος, αλλά παράλληλα είπε «αντίο» και σε μια χρονιά που σίγουρα θα θέλει να θάψει στα χρονικά της ιστορίας.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Η Παρί Σεν Ζερμέν βυθίστηκε στην γκρίνια, την εσωστρέφεια και τα εξωαγωνιστικά θέματα και εν τέλει έμεινε μόνο με τον τίτλο του πρωταθλήματος που «κλείδωσε» την προήγουμενη αγωνιστική. Και η εντός έδρας ήττα με 3-2 και ανατροπή από την Κλερμόν ήταν ο πιο ταιριαστός - πικρός - τρόπος για να κλείσει μια ανάλογα δυσάρεστη σεζόν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RMC Sport (@rmc_sport)


Οι Παριζιάνοι πίστεψαν πως θα έχουν ένα εύκολο πανηγυρικό απόγευμα, όμως η ομάδα του Γκαστιέν βάλθηκε να αφήσει τον δικό της λεκέ στη φιέστα τους. Ο Σέρχιο Ράμος άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με όμορφη κεφαλιά από σέντρα του Βιτίνια και πέντε λεπτά αργότερα ο Κιλιάν Μπαπέ από την άσπρη βούλα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.


Κλείσιμο

Η Κλερμόν ωστόσο, απάντησε άμεσα, μειώνοντας στο 24΄ με τον Γκαστιέν και φέρνοντας το ματς στα ίσα με τον Ζαφάν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Μάλιστα, στο 37' ο Κιέι αστόχησε και σε πέναλτι.




Τόσο στο 54ο όσο και στο 59ο λεπτό ο Μέσι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από καλές θέσεις και... αποδοκιμάστηκε ακόμα περισσότερο, όμως τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο 63'. Τότε ο Κιέι πήρε το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι και σκόραρε για το τελικό 3-2 που εν τέλει χάρισε τη νίκη στην Κλερμόν.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος στην Παρί. Ακούστηκαν και εκεί αποδοκιμασίες για τον Μέσι και τον Γκαλτιέ και δυνάμωσε η μουσική από τα μεγάφωνα  για να καλυφθούν! 

Γιούχα ακούστηκε στο όνομα του Μέσι και του Νεϊμάρ ενώ αποθεώθηκε ο Νεϊμάρ.

Η Τουλούζ άφησε εκτός Ευρώπης της Μονακό
Η Μονακό την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 1-2 από την κυπελλούχο Τουλούζ στο Πριγκιπάτο και έχασε μέσα από τα «χέρια» της το ευρωπαϊκό εισιτήριο! Ο Αμπουχλάλ άνοιξε το σκορ στο 70', ο αρχηγός Μπεν Γεντέρ ισοφάρισε στο 78', όμως οι Μονεγάσκοι δεν βρήκαν το γκολ που έψαχναν και εν τέλει ο Χίλι έκανε το 1-2 στο 90+3' και άφησε τους γηπεδούχους στην 7η θέση της Ligue 1 και εκτός Ευρώπης.

Η Λιλ... φλέρταρε με την αυτοκτονία. Οι Λιλουά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της υποβιβασμένης Τρουά και αν η Μονακό νικούσε θα έμεναν εκτός Ευρώπης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 52' με τον Ντιακίτε και στο 72' ο πρών εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ρόνι Λόπες ισοφάρισε για το 1-1 πο έμεινε μέχρι το φινάλε. Η Λιλ μετά την περσινή κάκιστη χρονιά της επέστρεψε στην Ευρώπης και ως πέμπτη θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Conference League.

Συνεπής ήταν η Ρεν, η οποία νίκησε με 1-2 στην έδρα της Μπρεστ και εξασφάλισε την τέταρτη θέση και την έξοδο στους ομίλους του Europa League. O Mπόριγκοντ πέτυχε και τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων (13 - 45+3'), ενώ για την αδιάφορη Μπρεστ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπελκεμπλά.

Πηγη: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα

Ερντογάν: Πληροφορίες για κυβέρνηση χωρίς τα «γεράκια» των Ελληνοτουρκικών, αλλά και αναφορές στην Γαλάζια Πατρίδα

Σεργιανόπουλος: Συμπληρώνονται 15 χρόνια από την δολοφονία του - Η οικογενειακή «κατάρα» και το ξεκλήρισμα

«Σαν άνθρωπος» περίμενε το δελφινάκι να το διασώσουν - Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης