Λιονέλ Μέσι: Η Παρί ανακοίνωσε την αποχώρησή του

Λιονέλ Μέσι: Η Παρί ανακοίνωσε την αποχώρησή του

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Παρί και σύντομα θα ανακοινώσει  τη νέα του ομάδα - Όλα τα σενάρια για το «αύριο» του παγκόσμιου πρωταθλητή 

27036833
Οριστικά παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι πλέον ο  Λιονέλ Μέσι.

Μετά από δύο χρόνια οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους με τον Λιονέλ Μέσι να είναι κοντά στην ανακοίνωση της νέας του ομάδας.



Πριν από λίγες ημέρες ο Κριστόφ Γκαλτιέ είχε προαναγγείλει το "αντίο" του Λιονέλ Μέσι αλλά πριν από λίγη ώρα ο γαλλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία βάζει τίτλους τέλους στη σχέση της με τον Αργεντινό και τον ευχαριστεί για όσα χάρισε στο κλαμπ. 

Κάπως έτσι το αποψινό παιχνίδι απέναντι στην Κλερμόν (3/6) αναμένεται να εξελιχθεί σε last dance για τον 35χρονο με τη φανέλα της Παρί.

Ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε για δύο σεζόν στην Παρί και κέρδισε ισάριθμα πρωταθλήματα. Έκανε ντεμπούτο στις 29 Αυγούστου 2021 απέναντι στην Ρεμς και συμπλήρωσε 74 συμμετοχές με την ομάδα με την οποία όμως δεν κατάφερε να διακριθεί στο Champions League. 

Κλείσιμο


Πέτυχε 32 γκολ και είχε 35 ασίστ ενώ ως παίκτης της Παρί κέρδισε την 7η "Χρυσή Μπάλα" της καριέρας του μετά από την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο, την πόλη του Παρισιού και τους ανθρώπους του για αυτά τα δύο χρόνια. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον», είπε ο Μέσι. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παρί Νασέρ Αλ Κελαϊφί επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λεο Μέσι για τις δύο σεζόν του στο Παρίσι. Να δω έναν επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας στο Rouge & Bleu και στο Parc des Princes, να κερδίζει διαδοχικά τίτλους της Ligue 1 και να εμπνέει τους νεότερους μας. Οι παίκτες ήταν μια χαρά». 

Η επόμενη ημέρα 

Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για την επόμενη ομάδα του Λιονέλ Μέσι. 

Είτε θα αποδεχτεί την απίθανη πρόταση του 1,2 δις ευρώ της Αλ Χιλάλ και θα παίξει στη Σαουδική Αραβία όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είτε θα επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, η οποία όμως έχει προβλήματα οικονομικής φύσεως και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης και λόγω του σκανδάλου των διαιτητών. 

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και παλιός συμπαίκτης του Λιο, ο Τσάβι, κάνει ότι μπορεί να τον έχει στην ομάδα του τη νέα σεζόν ενώ δήλωσε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Μέσι θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Στο παιχνίδι έχει μπει και η Ίντερ Μαίάμι του Μπέκαμ και μάλιστα γράφτηκε ότι μπορεί να τον αποκτήσει αλλά να μην παίξει στο MLS και να δοθεί δανεικός στη Μπαρτσελόνα. 

Από την άλλη η Αλ Χιλάλ πιέζει για το "ναι" και η Sport έγραψε σήμερα ότι στόχος της είναι στις 6 Ιουνίου να τον ανακοινώσει.  Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν και σενάρια για εμπλοκή και άλλων ομάδων της Ευρώπης στο "παζάρι" για την απόκτησή του. 

Δύο από αυτές είναι η Τσέλσι και η Νιούκαστλ που θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους. 




Ειδήσεις σήμερα

Ερντογάν: Πληροφορίες για κυβέρνηση χωρίς τα «γεράκια» των Ελληνοτουρκικών, αλλά και αναφορές στην Γαλάζια Πατρίδα

Σεργιανόπουλος: Συμπληρώνονται 15 χρόνια από την δολοφονία του - Η οικογενειακή «κατάρα» και το ξεκλήρισμα

«Σαν άνθρωπος» περίμενε το δελφινάκι να το διασώσουν - Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης