Γκουαρντιόλα: «Η Γιουνάιτεντ είναι καλύτερη ομάδα από αυτή που η Σίτι είχε αντιμετωπίσει πριν από μήνες»

Γκουαρντιόλα: «Η Γιουνάιτεντ είναι καλύτερη ομάδα από αυτή που η Σίτι είχε αντιμετωπίσει πριν από μήνες»

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κερδίσει και τον δεύτερο  τίτλο της στο 2023 και για να το πετύχει πρέπει να νικήσει το Σάββατο την Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας 

27215488
Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει μια πολύ διαφορετική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από αυτή που συνέτριψε με 6-3 τον Οκτώβριο, δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, προσθέτοντας ότι η ομάδα του πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να κερδίσει τον αυριανό (3/6) τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Σίτι του Γκουαρντιόλα αντιμετωπίζει τη Γιουνάιτεντ του Έρικ τεν Χαγκ όχι απλώς σε έναν ιστορικό πρώτο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ των αντιπάλων του Μάντσεστερ, αλλά επίσης στο δεύτερο από τα τρία βλήματα που πρέπει να κάνουν οι «Πολίτες» στην προσπάθειά τους για το «τρεμπλ».



«Αυτό που δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους τελευταίους πέντε ή έξι μήνες, την έχει κάνει είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή που αντιμετωπίσαμε στην αρχή της σεζόν», είπε ο Γκουαρντιόλα σήμερα (3/6) σε συνέντευξη Τύπου.
«Οι τελικοί έχουν να κάνουν με το πώς θα είσαι στα 90 λεπτά, εκείνη τη στιγμή», πρόσθεσε.
Κλείσιμο
«Δεν είναι αυτό που έκανες στο παρελθόν ή πόσο καλός είσαι. Είναι ένα παιχνίδι, οπότε πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να τους νικήσουμε», πρόσθεσε.

Η Σίτι, που ήταν αήττητη τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν της Premier League για να κατακτήσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της, θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στον τελικό του Champions League στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, ένα τρόπαιο που η Σίτι δεν έχει ακόμη κατακτήσει.
Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι η ομάδα του είναι σε φόρμα και υγιής για τη σύγκρουση στο Wembley.

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε και ο Τζακ Γκρίλις «προπονήθηκαν καλά», είπε, και ο Στέφαν Ορέγκα θα διατηρήσει τη θέση του στην εστία, όπως έκανε σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής της Σίτι στο FA Cup.

Ο Γκουαρντιόλα είχε μόνο καλά λόγια για την εντυπωσιακή δουλειά του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος καθοδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο League Cup τον Φεβρουάριο και την τρίτη θέση στην Premier League στην πρώτη του σεζόν:
«Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φίλοι... αλλά εκπροσωπεί το επάγγελμά μας ως προπονητής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έναν εξαιρετικό προπονητή για πολλά χρόνια», είπε ο Ισπανός.

Με πολλά παιχνίδια να κρίνονται από τη διαδικασία των πέναλτι αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της νίκης της Σεβίλλης επί της Ρόμα στον τελικό του Europa League την Τετάρτη (31/5), η Σίτι είναι έτοιμη για το παιχνίδι εάν κριθεί με αυτόν τον τρόπο.
«Η πιο σημαντική ικανότητα είναι η νοοτροπία», είπε ο Γκουαντιόλα. Η Σίτι επιδιώκει ένα έβδομο Κύπελλο Αγγλίας, ενώ η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο κυνήγι του 13ου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Στη Ριτσώνα ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Θεόδωρο Πάγκαλο - Δείτε φωτογραφίες

Πέθανε ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος


Δημοσκόπηση GPΟ: Προβάδισμα 20,4% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου



----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης