Ισπανία: Η αστυνομία της Μαδρίτης έφτασε στα ίχνη ρατσιστών που «κρέμασαν» τον Βινίσιους από μια κούκλα του σεξ

Ισπανία: Η αστυνομία της Μαδρίτης έφτασε στα ίχνη ρατσιστών που «κρέμασαν» τον Βινίσιους από μια κούκλα του σεξ

Η επιχείρηση «Σάντρα» που παρακολουθούσε μια φουσκωτή κουκλά με τη φανέλα του Βραζιλιάνου αθλητή - Απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα στους συλληφθέντες

vinicius-koukla
Ένα πολύ μεγάλο κουβάρι κατάφερε να ξετυλίξει η αστυνομία της Μαδρίτης στην Ισπανία αναφορικά με μια υπόθεση ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος του Βινίσιους Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος δίνει μάχη το τελευταίο διάστημα για να βγάλει στο φως της δημοσιότητας όλες τις επιθέσεις ρατσιστικού περιεχομένου που δέχεται είτε εντός, είτε εκτός γηπέδων. Η αστυνομία και οι Αρχές δήλωσαν πως είναι στο πλευρό του και οι τελευταίες συλλήψεις είναι ένα στίγμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Πριν λίγες ημέρες, στις 23 Μαΐου, η Εθνική Αστυνομία της Ισπανίας συνέλαβε τέσσερα άτομα που κατηγορούνται ότι είχαν κρεμάσει από μια γέφυρ, μια μαύρη κούκλα του σεξ με τη φανέλα του Βραζιλιάνου επιθετικού στις 26 Ιανουαρίου 2023 σε συνδυασμό με το πανό «Η Μαδρίτης μισεί την Ρεάλ».
 

Οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι έχοντας βέβαια περιοριστικά μέτρα με τα οποία δεν θα μπορούν να πλησιάσουν τον Βινίσιους και δεν θα μπορούν να μπουν σε κανένα γήπεδο της La Liga.

Η επιχείρηση «Σάντρα» που έφτασε στα ίχνη των ρατσιστών

Πώς κατάφερε μια ειδική υπηρεσία της Αστυνομίας να ταυτοποιήσει, να εντοπίσει και να συλλάβει αυτά τα τέσσερα άτομα χωρίς να έχει σχεδόν κανένα στοιχείο; Η επιχείρηση ονομάστικα «Σάντρα», που είναι η εμπορική ονομασία της φουσκωτής κούκλας που κρεμάστηκε από τη γέφυρα.
Κλείσιμο
ezgif_com-webp-to-jpg
 

«Η κούκλα που κρέμασαν από τη γέφυρα προσποιούμενοι τον Βινίσιους ήταν μια φουσκωτή κούκλα, ένα ερωτικό φετίχ. Οι ερευνητές βρήκαν την κούκλα και επίσης ένα πανό πλάτους 16 μέτρων που έγραφε "Η Μαδρίτη μισεί τη Ρεάλ", το οποίο είναι ένα από τα συνθήματα που χρησιμοποιεί το Μέτωπο Ατλέτικο, οι οργανωμένοι οπαδοί της. Οι ίδιοι δημοσίευσαν μια ανακοίνωση στην οποία αρνούνται ότι έχουν σχέση με αυτή τη ρατσιστική επίθεση», δήλωσαν οι αστυνομικοί που εργάστηκαν στην υπόθεση.

Όπως επισημαίνουν, η Εθνική Αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι με τη φουσκωτή κούκλα για να «αναζητήσει δακτυλικά αποτυπώματα για σύγκριση», αλλά από τα 10 δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν, κανένα δεν αντιστοιχούσε κάπου. 
ezgif_com-webp-to-jpg__1_
 

«Ο κόσμος των φουσκωτών κούκλων είναι κάπως περίπλοκος, επειδή πωλούνται και μεταχειρισμένες, υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν την ίδια κούκλα... οπότε τα αποτυπώματα δεν οδήγησαν πουθενά. Έτσι προσπαθήσαμε να εντοπίσουν το κύριο στοιχείο της κατηγορίας. Αυτή τη μαύρη κούκλα με τη φανέλα του Βινίσιους». Όπως βρήκαν οι αρχές και εξηγούν οι ίδιοι, η συγκεκριμένη φουσκωτή κούκλα είναι ένα μοντέλο που ονομάζεται Σάντρα, πωλείται προς 24 ευρώ και έχει τρεις τρύπες. Πωλείται σε 58 ηλεκτρονικά καταστήματα και σε δεκάδες φυσικά καταστήματα στη Μαδρίτη.

Τελικά, η Αστυνομία βρήκε ένα στοιχείο που την βοήθησε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα καθώς βρέθηκε κάποιος που δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα της φουσκωτής κούκλας με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά από έναν τοίχο.
 

Η Αστυνομία εντοπίζει τον εν λόγω τοίχο στην περιοχή του μπαρ Las Rosas και ξεκινώντας από αυτό το άτομο, ζητά τον εντοπισμό του κινητού του τηλεφώνου... το οποίο τον τοποθετεί στη γέφυρα Valdebebas την ίδια στιγμή που κρεμόταν η κούκλα του Βινίσιους. Το ίδιο συμβαίνει με δύο άλλα μέλη του «Frente Altético» και έναν άλλο νεαρό που δεν ελέγχθηκε από την Αστυνομία.

Μετά τον εντοπισμό των πιστωτικών τους καρτών, η Αστυνομία ανακαλύπτει ότι έπιναν μαζί μπύρες στην περιοχή. Οι εξετάσεις DNA που έγιναν από την κούκλα ταυτοποίησαν δύο άνδρες. «Τελικά, το πρωτότυπο της φουσκωτής κούκλας δεν ήταν αυτό που αναζητούσε η Αστυνομία. Η κούκλα είναι μια μιγάδα 1,50 μ. ενός μοντέλου που ονομάζεται Ινδιάνα», διευκρίνισαν οι δύο αστυνομικοί.

Ειδήσεις σήμερα:

«Τον έβλεπα στο νερό με κεραυνούς γύρω» - Αυτόπτης μάρτυρας για τον τραγικό θάνατο τουρίστα στη Ρόδο

«Έκανα σαρδάμ» λέει τώρα η Χρονοπούλου μετά τη δήλωσή της για αυξήσεις φόρων από το ΠΑΣΟΚ

Εξαγριωμένος σύντροφος διαγωνιζόμενης συντρίβει το στέμμα της νικήτριας σε καλλιστεία ΛΟΑΤΚΙ στη Βραζιλία – Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης