Ο Χάαλαντ θέλει να ενώσει ξανά τους αδελφούς Γκάλαχερ και να τραγουδήσει με τους Oasis

Ο Χάαλαντ θέλει να ενώσει ξανά τους αδελφούς Γκάλαχερ και να τραγουδήσει με τους Oasis

Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ είναι φανατικοί οπαδοί της Σίτι, αλλά δεν... μιλιούνται μετά τη διάλυση των Oasis, με τον Νορβηγό να δηλώνει έτοιμος να γεφυρώσει το χάσμα και να ανέβει στη σκηνή μαζί τους

Haaland_fjortoft
Αφού σόκαρε τους πάντες με τις... πιτζάμες με τις οποίες εμφανίστηκε στο πάρτι-τίτλου της Σίτι, αφού διέλυσε όλες τις αντίπαλες άμυνες σε Premier League και Champions League ο Έρλινγκ Χάαλαντ δήλωσε έτοιμος για να αναλάβει την πιο μεγάλη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

Κι αυτή η πρόκληση δεν έχει να κάνει με αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά έχει έμμεση σχέση με τον ίδιο και την Μάντσεστερ Σίτι.

Από τους πλέον προβεβλημμένους οπαδούς των «πολιτών» είναι και οι αδελφοί Γκάλαχερ, Λίαμ και Νόελ, ιδρυτές του διάσημου συγκροτήματος Oasis, με τα τραγούδια τους να ακούγονται σε κάθε εντός έδρας αγώνα στο Etihad και τον Νορβηγό να ποζάρει μαζί τους σε διαφορετικές στιγμές (στη φωτό είναι μαζί με τον Νόελ μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ).

Haaland_Noel


Ωστόσο η διάλυση του συγκροτήματος του 2009 δεν ήταν... βελούδινη με τα δύο αδέλφια να γίνονται «ξένοι» και τον Χάαλαντ (ο οποίος στα 16 του είχε εμφανιστεί ως... τραγουδιστής καθώς με δύο συμμαθητές του είχαν συνθέσει ένα ραπ τραγούδι για την παγκόσμια κρίση) να δηλώνει έτοιμος να αναλάβει ρόλο ειρηνοποιού.

«Θα μπορούσες να είσαι ο άνθρωπος που θα δώσει τέλος στη διαμάχη των δύο αδελφών και αυτός που θα ενώσει ξανά τη μπάντα;», ήταν η ερώτηση που του έκανε ο παλαίμαχος Νορβηγός ποδοσφαιριστής νυν παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής αλλά κυρίως οικογενειακός φίλος, Γιαν Άγκε Φιόρτοφτ με τον Χάαλαντ να απαντά με τη σιγουριά που διακρίνει όταν βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ:



Κλείσιμο
«Ναι! Ίσως χρειάζονται έναν Νορβηγό ειρηνοποιό για να τους ενώσει. Όντως αν είναι να ενωθούν ξανά θα το έκανα».

Αυτή η απάντηση ήταν η καλύτερη πάσα για την επόμενη με τον Φιόρτοφτ να τον ρωτά: «αφού τους ενώσεις ξανά, θα μπορούσες να τους ακολουθήσεις ως τρίτος τραγουδιστής της μπάντας;».

Η απάντηση του Χάαλαντ; «Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Φυσικά και θα μπορούσα. Δεν σημαίνει ότι θα γίνω τραγουδιστής, αλλά θα το προσπαθούσα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης