Έρλινγκ Χάαλαντ: Εμφανίστηκε στο πάρτι τίτλου της Σίτι με... πιτζάμες και έκανε τον σεφ

Έρλινγκ Χάαλαντ: Εμφανίστηκε στο πάρτι τίτλου της Σίτι με... πιτζάμες και έκανε τον σεφ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ προκάλεσε σοκ για μια ακόμη φορά με τις στιλιστικές του επιλογές στη γιορτή της Σίτι για την κατάκτηση της Premier League - Ο Νορβηγός τα πήγε καλύτερα στην κουζίνα

halad__2_
Μπορεί εντός αγωνιστικών χώρων να είναι μια πραγματική μηχανή των γκολ την οποία παραδέχονται φίλοι και εχθροί, αλλά εκτός γηπέδου ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει καταφέρει να δέχεται την... κατακραυγή όλων για τις απίθανες (sic) στυλιστικές του επιλογές.

Το βράδυ της Κυριακής η Σίτι γιόρτασε την κατάκτηση της Premier League με το πάρτι να ξεκινά με δείπνο σε γνωστό μπαρ-ρέστοραν όπου ο Νορβηγός προκάλεσε σοκ άμα τη εμφανίσει του! Αυτή τη φορά για τους λάθους λόγους, αν και στο συγκεκριμένο ζήτημα η αλήθεια είναι ότι σχεδόν πάντα κερδίζει το όσκαρ κακογουστιάς.

Ο πρώτος σκόρερ της Σίτι και της Premier League εμφανίστηκε με γαλάζιες μεταξωτές... πιτζάμες που έφεραν τα αρχικά του, ενώ στην ίδια χρωματική απόχρωση (και στιλ) ήταν το σύνολο που φορούσε και η αγαπημένη του Ισαμπέλ Γιόχανσεν με το twitter να παίρνει φωτιά.

halad__1_



Isabelle2


«Αυτό είναι μία ακόμη απόδειξη ότι το γούστο δεν αγοράζεται», ήταν ένα καυστικό σχόλιο, ενώ κάποια άλλα ανέφεραν: «Βγαίνεις έξω με πιτζάμες; Μάλλον είσαι πολύ καιρό στο Μάντσεστερ», «Μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά άσχετος από μόδα».

Βέβαια ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Χάαλαντ προφανώς δεν ενοχλήθηκε από τα συγκεκριμένα σχόλια και έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή (γνωρίζοντας προφανώς ότι θα ιντριγκάρει και πάλι) φτάνοντας μάλιστα να μπει και στην κουζίνα για να μαγειρέψει.

haalad1
haalad
Κλείσιμο


Μάλιστα πόσταρε και τη σχετική φωτογραφία όπου φορώντας τις... πιτζάμες του έψηνε το φιλέτο του.

haalad

Για όσους τυχόν έχουν ξεχάσει, το καλοκαίρι του 2021 ο Χάαλαντ είχε βρεθεί στην Ελλάδα για διακοπές όπου και πάλι είχε προκαλέσει σοκ με τις στιλιστικές του επιλογές όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Haaland_mykonos3
Haaland_mykonos2
Haaland_mykonos1


Ειδήσεις σήμερα

Ποια «ηχηρά» ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ μένουν εκτός Βουλής

Τι οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κατάρρευση - Με τον Τσίπρα στις επόμενες εκλογές

«Άγρια» αντιπαράθεση Χατζηνικολάου - Πετρόπουλου: Πάρτε την εκτίμηση αποτελέσματος που βγάλατε από την κοιλιά σας και κάντε την κορνίζα

-----

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης