Στέφανος Τσιτσιπάς: Η σχέση οργής με τους γονείς του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η σχέση οργής με τους γονείς του

Από τις «επιθέσεις» αγάπης και τα ακριβά δώρα στις ακραίες συμπεριφορές στα κορτ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η σχέση οργής με τους γονείς του
tsitsipas_family2
Σε τρεις μήνες και κάτι ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλείνει τα 25 του. 

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, με καταγωγή από το Προάστιο Καρδίτσας, και από την Ρωσία από την μητέρα, "καρπός" ενός μεγάλου έρωτα που είχε παρονομαστή το τένις. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ATP Tour (@atptour)


Ο πατέρας Απόστολος, καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το τένις, η μητέρα Τζούλια πρωταθλήτρια στα χρόνια της ΕΣΣΔ, κόρη "χρυσού" Ολυμπιονίκη και συμπαίκτη του Λεβ Γιασίν στην Εθνική ομάδα της Σοβιετικής Ένωσης. 
Κλείσιμο

Ο Στέφανος το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και ίσως και το πιο χαϊδεμένο. Από μικρός θυμάται τον εαυτό του να παίζει τένις και έφτασε σε σημείο να είναι στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, να έχει παίξει σε τελικό Roland Garros και να έχει βγάλει από το τένις δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. 


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csrd5cfsfvcx)


Ζει μόνιμα στο Μόντε Κάρλο, πότε μαζί με τους γονείς του και πότε μόνος. Λατρεύει τον κινηματογράφο, την φωτογραφία αλλά και τα ακριβά αυτοκίνητα. Του αρέσει να κυκλοφορεί με Aston Martin και με Tesla. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csrd6u1shdm9)


Μια πανάκριβη Aston Martin έχει κάνει δώρο στον πατέρα του ενώ το Tesla το έχει βγάλει «Julia» το όνομα της μαμάς. Ο πατέρας του είναι και ο προπονητής του και ο άνθρωπος που χρεώθηκε για να υποστηρίξει τα όνειρα του Στέφανου και η μητέρα του είναι ο μέντορας του. 

Έχει κατά καιρούς δηλώσει πως λατρεύει τους γονείς του και πως χωρίς αυτούς δεν θα είχε φτάσει ως εδώ όμως από την άλλη μέσα στα κορτ τους συμπεριφέρεται κατά καιρούς άθλια. 



Τελικά τι είναι ο Τσιτσιπάς; Άγγελος ή Διάβολος; 

Πριν από λίγες ημέρες έκανε βίντεο για την γιορτή της μητέρας για να αποθεώσει την μαμά Τζούλια ενώ πέρσι της έγραψε γράμμα.



«Αγαπημένη μου μαμά, σε αγαπώ και αυτό είναι αρκετό. Είσαι το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή μου μετά τα… γαλλικά τοστ… Αστειευόμαι. Happy Mothers Day… Υπογραφή, ο αγαπημένος σου γιος Στέφανος», της είχε γράψει. 

Η μητέρα του είναι αυστηρή, παρεμβατική και προσπαθεί πάντα να κρατάει τις ισορροπίες στη ζωή του γιου της. Παλαιότερα είχε βρεθεί σε αίθουσα Τύπου και είχε κάνει και ερώτηση στον Στέφανο μετά από αγώνα. 

Πριν από λίγες ώρες, στην αιώνια πόλη, στη Ρώμη ο κόσμος του τένις σοκαρίστηκε όμως με την συμπεριφορά του γιου προς την μητέρα. Στον ημιτελικό με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ η μαμά φώναζε συνεχώς και έκανε παρατηρήσεις στον σταρ του τένις. 

Εκείνος έβλεπε ότι χάνει το παιχνίδι από τον μεγάλο του... εχθρό και ξέσπασε. 

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μαλακισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου"» της είχε σε ζωντανή μετάδοση και έγινε θέμα στα διεθνή ΜΜΕ. 

Η μητέρα του έφυγε από το box του για να πάει στην εξέδρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που διώχνει τους γονείς του από την εξέδρα. Κάποτε σε ένα παιχνίδι με τον Τσόριτς στη Νέα Υόρκη είχε εκνευριστεί με τον πατέρα του και ο Απόστολος είχε φτάσει στις πάνω εξέδρες και έκοβε βόλτες για να μην ενοχλεί τον κανακάρη του. 



Πριν από τρία χρόνια στην Αυστραλία και σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδας, ο Τσιτσιπάς έπαιζε με τον Κύργιο και είχε πάλι τόσα νεύρα που σήκωσε τη ρακέτα και λίγο έλειψε να χτυπήσει τον πατέρα του στον πάγκο.

Εάν εκείνος δεν έσκυβε θα είχε ... χτυπηθεί. Η μαμά Τζούλια έγινε έξαλλη και κατέβηκε κοντά στο κορτ για να ζητήσει εξηγήσεις. Πριν από λίγους μήνες στη Βιέννη είπε στον πατέρα του:  "Είσαι μ@@@, είσαι μ@@@". Λίγο αργότερα τους είπε να φύγει από το γήπεδο και αυτός και η Τζούλια. 



Στο περσινό ATP Finals στο Τορίνο και στον αγώνα με τον Ρούμπλεφ "τρελάθηκε" με τον πατέρα του και άρχισε να πετάει μπαλάκια προς το μέρος του. 

Είναι παρατηρημένο ότι στα παιχνίδια με τον Κύργιο, τον Μεντβέντεφ και τον Ρούμπλεφ έχει πάντα απίστευτα νεύρα και ξεσπάσματα. Ο πατέρας του είναι "σάκος του μποξ" για εκείνον αλλά και η ασπίδα του. 

Πάντα ο Απόστολος θα βγει να υποστηρίξει τον γιο του και θα δεχτεί "επιθέσεις" γιατί παραβιάζει κανονισμούς για να τον βοηθήσει. 

stefanos_a


«Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος» είχε γράψει πριν από λίγους μήνες μετά από ένα ξέσπασμά του ο Στέφανος και φυσικά ήταν για τον πατέρα του. 

Μετά από το χτύπημα στον πατέρα του με τη ρακέτα είπε:«Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα και το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς. Ίσως με κλείσει για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, για τιμωρία».

Πολλοί στον χώρο του τένις του δίνουν συμβουλές να αλλάξει προπονητή αλλά εκείνος δεν αλλάζει τον Απόστολο αλλά και την Τζούλια. Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. 



Δείτε βίντεο: Στέφανος Τσιτσιπάς: Η σχέση οργής με τους γονείς του
Στέφανος Τσιτσιπάς: Η σχέση οργής με τους γονείς του



Ειδήσεις σήμερα:

«Θα ξημερώσει μία ακόμη καλύτερη μέρα» - Με την κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο ψήφισε στην Κηφισιά ο Μητσοτάκης

Στην Κυψέλη ψήφισε ο Τσίπρας - «Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας»

Live Update: Η Ελλάδα ψηφίζει - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

-------------

Εκλογές 2023

Πού ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης