Στέφανος Τσιτσιπάς: «Λάθος πρότυπο για τη νέα γενιά» - Το Twitter για το «είσαι «μ@@@μενη»;» του Τσιτσιπά στη μητέρα του

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Λάθος πρότυπο για τη νέα γενιά» - Το Twitter για το «είσαι «μ@@@μενη»;» του Τσιτσιπά στη μητέρα του

O Έλληνας τενίστας δεν άντεξε τις παρατηρήσεις της μητέρας του από την εξέδρα στο κορτ της Ρώμης, την έβρισε και της ζήτησε να αποχωρήσει

Tsitsipas_Mother
Έξω φρενών με τη μητέρα του έγινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν έχασε ένα καθοριστικό γκέιμ στο πρώτο σετ. Ο Έλληνας τενίστας τα έβαλε με τη μητέρα του η οποία του έδινε οδηγίες στα ρώσικα κάτι που τον εκνεύρισε. Πιο συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς δέχτηκε μπρέικ από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Open Rome σε ένα καθοριστικό σημείο στο πρώτο γκέιμ με τον Ρώσο αντίπαλο να περνάει μπροστά στο σκορ με 6-5 γκέιμ.

Ο Τσιτσιπάς όταν πήγε προς τον πάγκο του νευρίασε με τη μητέρα του, η οποία στη διάρκεια του παιχνιδιού τού μιλούσε στα ρώσικα δηλαδή τη γλώσσα του αντίπαλου του.

Τότε ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς στα ρώσικα. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρώσικα. Μ@@@@@σμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θέο σου;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csrd5cfsfvcx)

Και εν συνεχεία, πριν μπει στο κορτ για την έναρξη στο δεύτερο σετ -με τη μητέρα του να έχει πάει από πάνω του για να του πει κάτι- ο Τσιτσιπάς γύρισε και είπε προς τον διαιτητή: «Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csrd6u1shdm9)

Το Twitter πήρε φωτιά
Αμέσως μετά τον έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τη μητέρα του τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά.

 


«Τι συμβαίνει συνεχώς με την οικογένεια του Στέφανου Τσιτσιπά. Είναι οι κατάρες των γενεών που πρέπει πρώτα να σπάσει για να μεγαλουργήσει. Μια τυπική ελληνική τραγωδία. Αφήστε τον. Βρες το μεγαλείο σου»,
αναφέρει κάποιος στο tweet του.

«Λατρεύω τον Τσιτσιπά, αλλά προφανώς μόλις είπε στην οικογένειά του στα ελληνικά, ότι η μαμά του πρέπει να φύγει από το γήπεδο γιατί μιλούσε στα ρωσικά μπροστά στον Μεντβέντεφ. Υπάρχει ένα ανησυχητικό επίπεδο μισογυνισμού . Πολύ συχνά οι γυναίκες δέχονται το μεγαλύτερο βάρος», έγραψε ένας άλλος.

«Η μαμά του Τσιτσιπά! Η αληθινή μαμά. Συννεφιασμένη! Τόσο χειριστική», σχολίασε κάποιος άλλος.


«Ο Στέφανος προηγείται με 4-3 στο 2ο σετ με ένα break.  Η μαμά του είναι ακόμα θυμωμένη! Ουάου!», γράφει κάποιος άλλος.

«Είναι 2-0 στο 2ο σετ.  Η μαμά του Τσιτσιπά είναι ακόμα θυμωμένη! Ω, Θεέ μου! είναι εντελώς μουτρωμένη και αποσπά την προσοχή του Stef.  Ώρα να φύγει!», ήταν το σχόλιο ενός άλλου.




Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξαν οι κάλπες - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε, δείτε πού ψηφίζετε


Η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς 1,5 χρόνο μετά την κηδεμονία - Η απομόνωση και τα προβλήματα στον γάμο της


Μυστήριο με τον θάνατο του νόθου γιου του Αλέν Ντελόν - Ο δικαστικός αγώνας για αναγνώριση και το άδοξο τέλος


-------------

Εκλογές 2023

Πού ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης