Πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι βγήκε βόλτα με την... τίγρη του - Δείτε βίντεο

Πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι βγήκε βόλτα με την... τίγρη του - Δείτε βίντεο

Οι φιλοζωικές οργανώσεις ξεσηκώθηκαν μετά το βίντεο που δημοσίευσε ο Τζέισον Ντεναγιέρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Σαμπάμπ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

tiger-city
Ο Τζέισον Ντεναγιέρ ποτέ δεν έκανε την καριέρα που περίμεναν οι περισσότεροι (με εξαίρεση το πέρασμα του από τη Λιόν όταν είχε ήδη φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι) και στα 26 του επέλεξε να μετακομίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποδεχόμενος την πρόταση της Αλ Σαμπάμπ στην οποία είναι προπονητής ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η Αλ Σαμπάμπ κατέκτησε πριν από λίγες ημέρες τον τίτλο και ο πρώην διεθνής με την εθνική ομάδα του Βελγίου (δεν ήταν στην αποστολή για το Μουντιάλ) αποφάσισε να βγει μια... βόλτα στην πόλη με το ξεχωριστό κατοικίδιο του. Και λέμε ξεχωριστό γιατί πρόκειται για μία τίγρη!

«Περπατώντας με τη... γάτα μου», έγραψε στο στόρι του ο Ντεναγιέρ, προκαλώντας χαμό καθώς τα μέλη των φιλοζωϊκών οργανώσεων αντέδρασαν έντονα στην εικόνα του αλυσοδεμένου ζώου.



Κλείσιμο
Μάλιστα ο Ντεναγιέρ γνωρίζοντας προφανώς ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις, απενεργοποίησε τα σχόλια στο στόρι του, ωστόσο τα social media πήραν φωτιά...

«Τι συμβαίνει με τους καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές και την κακοποίηση ζώων;", έγραψε κάποιος στο twitter, ενώ ένα άλλο σχόλιο ανέφερε: «Είναι παράνομο να κατέχεις μια τίγρη ως κατοικίδιο ζώο. Τι ακριβώς κάνει ο Ντεναγιέρ;»

Υπήρχαν όμως και πολύ πιο επιθετικά σχόλια όπου μεταξύ άλλων αναφέρονταν: "Οι τίγρεις δεν προορίζονται για να περπατούν με λουρί - είναι όμορφα πολύτιμα άγρια ζώα που πρέπει να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον όπου μπορούν να ευδοκιμήσουν. Όχι στην άκρη μιας αλυσίδας για να τονώσουν τον εγωισμό κάποιου αξιολύπητου ανθρώπου»

Να σημειώσουμε εδώ ότι τα εξωτικά ζώα, όπως οι τίγρεις, τα λιοντάρια, οι αρκούδες και τα τσιτάχ, αποτελούν σύμβολα κύρους στη Μέση Ανατολή, αν και η ιδιοκτησία τους είναι παράνομη στα ΗΑΕ από πέρυσι που θεσπίστηκε νέος νόμος...

Πάντως τα προηγούμενα χρόνια ο Ντεναγιέρ δεν είχε δείξει ιδιαίτερη αγάπη για τις τίγρεις, αλλά για τα... λιοντάρια.










Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Τσίμας στον Δανίκα: O Mητσοτάκης θα ξαναβγεί γιατί είναι ο νόμος της δεύτερης ευκαιρίας...

Θεσσαλονίκη: «Κερνούσε δηλητήριο τη γυναίκα του» - Ενοχή του λέκτορα του ΑΠΘ για τη διπλή δολοφονία ζήτησε ο εισαγγελέας

Ιταλία: Σκηνικό αποκάλυψης από τις πλημμύρες - Βίντεο από τις πόλεις βυθισμένες στο νερό

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης