Ρότζερ Φέντερερ: Σπάνια εμφάνιση με τα τέσσερα παιδιά του στο Miami Grand Prix

Ρότζερ Φέντερερ: Σπάνια εμφάνιση με τα τέσσερα παιδιά του στο Miami Grand Prix

Σπάνια εκθέτει στον φακό τα παιδιά του ο μυθικός τενίστας που αυτό τον καιρό κάνει περιοδεία στις ΗΠΑ

de
Μετά από μια τεράστια καριέρα στο τένις ο Ρότζερ Φέντερερ από το 2022 ιδιωτεύει αφού αποφάσισε να κρεμάσει την καριέρα του αφήνοντας πίσω μοναδικά ρεκόρ. 

Ο 41χρονος τενίστας από την Ελβετία που αν και έχει σταματήσει το τένις είναι και αυτό τον χρόνο στην 10αδα του Forbes με τους αθλητές με τα περισσότερα έσοδα αυτή την περίοδο πραγματοποιει επίσκεψη στις ΗΠΑ. 

Κλείσιμο


Πρώτος σταθμός ήταν η Νέα Υόρκη όπου ήταν guest στο Met Gala. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντήσει την φίλη του Σερένα Γουίλιαμς αλλά και την Πενέλοπε Κρουζ και την Ντουα Λίπα. 

Επόμενος σταθμός είναι η Φλόριντα και το Miami. Εκεί είχε την ευκαιρία να δει απο κοντά το Miami Grand Prix και να αποθεωθεί απο τον κόσμο. Ο Ροτζερ Φέντερερ που σπάνια εκθέτει στο φακό τα παιδιά του στο Miami αποφάσισε να φωτογραφηθεί με ολόκληρη την οικογένειά του. 



Δίπλα του πάντα η σύζυγος του Μίρκα, η οποία έπαιζε και εκείνη τένις και την γνώρισε το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνεϊ. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Δύο δίδυμα κορίτσια και δύο δίδυμα αγόρια. 

Τα κορίτσια γεννήθηκαν το 2009 και είναι η Charlene και η Myla και τα αγόρια το 2014 και είναι ο Lenny και ο Leo. Τα παιδιά τους σπάνια βγαίνουν φωτογραφίες και όσες υπάρχουν είναι κυρίως από τις εξέδρες του Wimbledon όταν ο μπαμπάς Ρότζερ σάρωνε. 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Τρία νέα μέτρα από Μητσοτάκη: Αυξήσεις στο Δημόσιο για υπαλλήλους με παιδιά - €150 στους νέους στα 18 - Μείωση ΕΝΦΙΑ για ασφάλιση κατοικιών

Σεξουαλική κακοποίηση - «Μου έλεγε ότι ήθελε να με βλέπει γυμνή, να μου κάνει παιδιά»: Σοκάρει η κατάθεση 14χρονης για τον 43χρονο βιαστή της

Κορωπί: Άφησαν γαϊδουράκι δεμένο, μπλέχτηκε στο σχοινί του και πέθανε - Δείτε βίντεο (σκληρές εικόνες)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης