Νάπολι: Ιταλός ηθοποιός παρέλασε γυμνός στην πόλη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Νάπολι: Ιταλός ηθοποιός παρέλασε γυμνός στην πόλη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Φραντσέσκο Παολαντόνι κάλυψε τα γεννητικά του όργανα με μια κατσαρόλα που είχε μακαρόνια και πατάτες και φορούσε κασκόλ της Νάπολι

napoli
Η Νάπολι μετά από 33 ολόκληρα χρόνια την περασμένη Πέμπτη στέφτηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας. Η πόλη σήμα-κατατεθέν του ιταλικού Νότου θα γιορτάζει για ημέρες το γεγονός που είχε να συμβεί από την εποχή που στην ομάδα μεσουρανούσε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι που έφτασε και στους "8" του Champions League και εάν κέρδιζε την κούπα με τα αυτάκια η Πάολα Σαουλίνο θα έπρεπε να ξεγυμνωθεί και να παρελάσει πάνω σε πούλμαν σε όλη την Νάπολη!

Paolantoni nudo sul Lungomare per lo Scudetto


Η Πάολα δεν έβγαλε τα ρούχα της για την Νάπολι αλλά έκλαψε για το πρωτάθλημα αλλά ο Φραντσέσκο Παολαντόνι είχε υποσχεθεί να παρελάσει γυμνός στην πόλη εάν έρθει το σκουντέτο και το έκανε!

Ο 56χρονος Ιταλός ηθοποιός και κωμικός με καταγωγή από την Νάπολη τον Ιανουάριο είχε δηλώσει στην τηλεόραση πως εάν η ομάδα κερδίσει τον τίτλο θα κάνει παρέλαση γυμνός.



Τήρησε την υποσχεσή του και πριν από λίγες ημέρες παρέλασε γυμνός στην παραλία της πόλης. Φορούσε ένα κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας και για να καλύψει τα γεννητικά του όργανα είχε βάλει μπροστά τους μια κατσαρόλα που είχε μέσα μακαρόνια και πατάτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα εξαπάτησε με supercars τη... μισή Super League

Έβρος: Ντοκιμαντέρ για τη δήθεν νεκρή Μαρία και τους 38 - Από τα fake news στη δικαίωση της Ελλάδας

Τζέφρι Επστάιν: Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Νόαμ Τσόμσκι στην ατζέντα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης