«Πόλεμος» Παναθηναϊκού - Μπέικον: Έδειρε τον Μαντζούκα ο Αμερικανός - «Δεν σεβάστηκε την ομάδα» λένε οι πράσινοι

«Πόλεμος» Παναθηναϊκού - Μπέικον: Έδειρε τον Μαντζούκα ο Αμερικανός - «Δεν σεβάστηκε την ομάδα» λένε οι πράσινοι

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης των «πράσινων» σε live που έκανε τα ξημερώματα μίλησε για διάφορα θέματα που συνέβησαν στη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

bacon00
Εδώ και λίγες μέρες ο Ντουέιν Μπέικον αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό λόγω διαδοχικών κρουσμάτων απειθαρχίας. Το τελευταίο που στάθηκε και αφορμή για να κοπεί ξαφνικά από την αποστολή για το Game 2 με τον Κολοσσό ήταν ένας καυγάς του. Ο Αμερικανός τα ξημερώματα έκανε live στο Instagram και παραδέχτηκε πως «έδειρα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε».

Ο Μπέικον επίσης αρνήθηκε την κατηγορία πως είχε μεθύσει στο Μόντε Κάρλο παρέα με τον Τζέιμς ενώ ισχυρίστηκε πως «Είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου. Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό.


Έβαλαν τέσσερις security έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν security έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Γουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου».

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ όντως η ΚΑΕ είχε βάλει ασφάλεια έξω από το σπίτι του για μία μέρα επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω των... νυχτοπερπατημάτων, με σκοπό να τον προφυλάξουν.

Κλείσιμο





«Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν. Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της.

Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενύχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της.

Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται. Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου».

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στη Βοστώνη με το SatanCon: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το συνέδριο του «Ναού του Σατανά»

Έρχεται... παράξενη Πρωτομαγιά με βροχές και καταιγίδες - Δείτε χάρτες

Τσίπρας: Ο Βαρουφάκης να πάει να βρει τον κ. Σόιμπλε που ήταν φίλος του, να συζητήσουν για τη «Δήμητρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης