Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπέικον!

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπέικον!

Έξι μήνες μετά τον ερχομό του στην Ελλάδα, ο Ντουέιν Μπέικον αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ

5834310
Ο Ντουέιν Μπέικον είναι και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό είχε γίνει η αρχή, με τον Μπέικον να μη δέχεται να μπει στο ματς, τρία λεπτά πριν τη λήξη του και ενώ όλα είχαν κριθεί, παρά την κλήση του Ράντονιτς.

Η συνέχεια έγινε στο Μονακό, όπου με τον πρώην συμπαίκτη του, Μάικ Τζέιμς ξενύχτησε και έμεινε εκτός από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ το τρίτο συμβάν ήταν αυτό που εξάντλησε την υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Το τρις εξαμαρτείν του Μπέικον στον Παναθηναϊκό
Συγκεκριμένα ο Αμερικανός χτύπησε συμπαίκτη του στην προπόνηση της ομάδας και έτσι ο Χρήστος Σερέλης πήρε την απόφαση να τον απομακρύνει από το ρόστερ και να πορευτεί ως έχει, δίχως εκείνον.

Ο Μπέικον δεν αγωνίστηκε ούτε στη Ρόδο, στην τελευταία αναμέτρηση με τον Κολοσσό και ο Παναθηναϊκός έλυσε τη συνεργασία του μαζί του, παρότι η χρονιά στην Basket League δεν έχει τελειώσει. Έτσι οι «πράσινοι» θα πορευτούν με πέντε ξένους πλέον σε ημιτελικούς και τελικό, τους Λι, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Γουίλιαμς και Γκουντάιτις.

Ο Αμερικανός έπαιξε 27 φορές στην EuroLeague, έχοντας 16.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

«Φοροπαγίδα» για όσους «ξεχνούν» να ενημερώσουν την εφορία για λήξεις ενοικίων


Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει σήμερα το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ


Με καλό καιρό θα φύγουν οι εκδρομείς του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, με άστατο θα επιστρέψουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης