Πικέ κατά της Σακίρα και των φαν της: «Άνθρωποι χωρίς ζωή»

Πικέ κατά της Σακίρα και των φαν της: «Άνθρωποι χωρίς ζωή»

«Η πρώην μου είναι Λατινοαμερικάνα, δεν ξέρετε τι μου λένε στα social media» πρόσθεσε - Άμεση η απάντηση της Σακίρα

pike_sakira21121
Σακίρα και Πικέ δεν φαίνεται να επιδιώκουν μία συμφιλίωση, δίνοντας μεγάλη συνέχεια στη μεταξύ τους κόντρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο πρώην ποδοσφαιριστής εξέφρασε δημόσια την απογοήτευσή του, τόσο για την πρώην του, Σακίρα,όσο και τους θαυμαστές της και τα οργισμένα σχόλια εναντίον του, μετά τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2022.

Ο 36χρονος μίλησε για το μίσος που έχει λάβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους θαυμαστές της ποπ σταρ, τους οποίους χαρακτήρισε «ανθρώπους χωρίς ζωή».


Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι η Σακίρα είναι Λατινοαμερικάνα, υπονοώντας με αυτόν τον τρόπο, ότι οι θαυμαστές της μπορεί να είναι ιδιαίτερα παθιασμένοι.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτό που είναι η κοινωνία. Η πρώην μου λοιπόν είναι Λατινοαμερικάνα... δεν ξέρετε τι μου λένε στα social media από τους θαυμαστές της. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ζωή» είπε ο Πικέ.

Σε απάντηση στα σχόλια του Πικέ, η 46χρονη δημοσίευσε ένα tweet στα ισπανικά δηλώνοντας «περήφανη που είναι Λατινοαμερικάνα», κάτι που φαίνεται να υπονοεί ότι είναι περήφανη για την κληρονομιά της και την «παθιασμένη», όπως τη χαρακτήρισε ο Πικέ, υποστήριξη των θαυμαστών της.



«Χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία» - Κούρασε τους φαν της Σακίρα η κόντρα με τον Πικέ

Οι «μπηχτές» της Σακίρα κατά του πρώην της αλλά και της νέας του συντρόφου, Κλάρα Κία, διαδέχονται η μία την άλλη και έχουν κουράσει τους φαν της, πολλοί από τους οποίους της στέλνουν πλέον, αρνητικά σχόλια.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της με μια λεζάντα που προκάλεσε αναστάτωση στους followers της.

Η εν λόγω λεζάντα αποτελείται από μία μόνο λέξη «chiaroscuro» (κιαροσκούρο) και στη φωτογραφία η Σακίρα δεν χαμογελάει όπως συνηθίζει σε όλες τις αναρτήσεις της, παρά μόνο κοιτάει σοβαρή την κάμερα. Το κιαροσκούρο, που προέρχεται από τις λέξεις είναι ένας ιταλικός όρος που χρησιμοποιείται στη ζωγραφική για να περιγράψει τις έντονες αντιθέσεις σκοτεινών και φωτεινών σημείων ενός πίνακα.

Δείτε τη δημοσίευση
shakira-insta-432
Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια απλή καλλιτεχνική αναφορά, πολλοί την έχουν ερμηνεύσει ως μια σπόντα προς την Κλάρα Κία, λόγω της ομοιότητας μεταξύ του ονόματός της και της λέξης κιαροσκούρο και πως με αυτή την εικόνα, η Σακίρα θέλει να δείξει την αντίθεση στα συναισθήματά της, με όσα έχουν συμβεί μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ.

Αν και η τραγουδίστρια δεν έχει δώσει καμία εξήγηση για την πρόσφατη ανάρτησή της, έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στα σχόλια. Κάποιοι υποστήριξαν την τραγουδίστρια, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει να εστιάζει στη νυν σύντροφο του πρώην της. Τα περισσότερα σχόλια πάντως, αναφέρουν πως η Σακίρα το έχει παρακάνει και ίσως να πρέπει να ξεκινήσει και ψυχοθεραπεία, αφού πλέον ασχολείται υπερβολικά με το τι κάνει ο Ζεράρ Πικέ.
shakira__4_
Κλείσιμο
Μερικά σχόλια γράφουν:
«Ξεπέρασέ το κυρία μου, είσαι πολύ μεγάλη για όλες αυτές τις κακίες»
«Σε συμβουλεύω να κάνεις θεραπεία και θα νιώσεις καλύτερα. Καλό είναι να μην αναφέρεις τη σύντροφο του πρώην σου, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πετάς σπόντα»
«Σταμάτα να χαμηλώνεις τον εαυτό σου, ξεπέρασέ το»
«Είσαι η βασίλισσα των υπονοούμενων που όλοι καταλαβαίνουμε»
«Δεν ξέρω πώς περιμένουν οι άνθρωποι να αναρρώσει πλήρως και να είναι ευτυχισμένη, αυτό παίρνει χρόνο, έχει ζήσει μια προδοσία του ανθρώπου που νόμιζε ότι θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της, με τον οποίο μοιράστηκε 12 χρόνια και από πάνω είναι ο πατέρας των παιδιών της!!! Βρίσκεται στη διαδικασία θεραπείας, ξεχνώντας και συγχωρεί, αλλά αυτό δεν γίνεται σε μια νύχτα!! Αγαπούσε πραγματικά αυτόν τον άντρα»
«Η φωτογραφία είναι φωτεινή από τη μια πλευρά και σκοτεινή από την άλλη για να δείξει πώς νιώθει»

«Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση γι' αυτές τις γυναίκες»
Από τη στιγμή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η σχέση του Πικέ με τη νεαρή σύντροφό του, η Σακίρα συνεχώς πετάει σπόντες, φτιάχνει τραγούδια με σπόντες για το ζευγάρι και στις συνεντεύξεις της μιλάει αρνητικά για την Κλάρα Κία.
Τον Φεβρούαριο, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή, η Σακίρα είπε στο μεξικανικό κανάλι Canal Estrellas: «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες». 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο προσωπικοί είναι οι στίχοι των τραγουδιών της, η Σακίρα ανέφερε: «Μέσα από τα τραγούδια μου ένιωθα πάντα ότι μπορώ και έχω επίσης έχω καθήκον να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου και να τη δανείσω σε εκείνους που μπορεί να μην μπορούν να μιλήσουν».



Ειδήσεις σήμερα:

Από τι πεθαίνουν οι Έλληνες - Τι δείχνει μελέτη για την τελευταία επταετία

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 15χρονος - Είχε υποστεί ξανά bullying στο Αρσάκειο

Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο με τους δυο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης