Ζεράρ Πικέ: «Όταν ήμουν 22, έβγαινα περισσότερο κι από τον ήλιο»

Ζεράρ Πικέ: «Όταν ήμουν 22, έβγαινα περισσότερο κι από τον ήλιο»

Ενώ ανέφερε πως οι σχέσεις του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ήταν ιδανικές

pique-zerar-322
Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, μίλησε για την εποχή του στον σύλλογο και μοιράστηκε τις απόψεις του για τις τρέχουσες υποθέσεις της πρώην ομάδας του. Σε συνέντευξή του στη Jijantes, ο Πικέ μίλησε για τη σχέση του με τον πρώην προπονητή του Πεπ Γκουαρδιόλα, την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι και τα πρόσφατα σχόλια του πατέρα του Ανσού Φατί, για τον χρόνο συμμετοχής του γιου του.

Ο Πικέ παραδέχτηκε ότι η σχέση του με τον Γκουαρδιόλα είχε αρκετές εντάσεις προς το τέλος της θητείας του στην Μπαρτσελόνα. Αποκάλυψε ότι έβγαινε συχνά, γεγονός που προκάλεσε διαφωνίες με τον προπονητή. Ο Πικέ τόνισε επίσης την αντίθετη συμπεριφορά του συμπαίκτη του Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος ήταν 11 χρόνια στον σύλλογο αλλά δεν έβγαινε σχεδόν ποτέ. Ο Πικέ αναγνώρισε ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν ιδανική, αλλά αναγνώρισε επίσης ότι ήταν πολύ νέος τότε: «Ήμουν 22 ετών και έβγαινα έξω περισσότερο από τον ήλιο, μέρα παρά μέρα» είπε.
shutterstock_1518441512
Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε στη συνέντευξή του πως δεν είχε καλές σχέσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα
Ο Πικέ συνέχισε να συζητά για την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου Ράφα Γιούστε, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε επαφή με τον Μέσι και αναγνώρισε ότι θα ήταν απίστευτο για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα αν επέστρεφε.

Τέλος, ο Πικέ αναφέρθηκε στα πρόσφατα σχόλια του πατέρα του Ανσού Φατί για τον χρόνο συμμετοχής του γιου του. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα μέλη της οικογένειας δεν είναι πάντα οι καλύτεροι εκπρόσωποι των παικτών. Υποστήριξε ότι οι παίκτες πρέπει να περιβάλλουν τον εαυτό τους με ικανούς ανθρώπους που μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα οικονομικά και την καριέρα τους.

Ειδήσεις σήμερα

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Τι πρέπει να γνωρίζουμε ώστε να αποφύγουμε τα λάθη

Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Στην προεδρία η Ρωσία - Οργή Κιέβου και αγωνία για τα πυρηνικά

Νέα Σμύρνη: Επί 2,5 ώρες οι Κολομβιανοί άδειαζαν τις θυρίδες στην τράπεζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης