Κριστιάνο Ρονάλντο: Έκανε βόλτα στην Μαδρίτη με την συλλεκτική Bugatti Centodieci αξίας 8 εκατ. ευρώ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έκανε βόλτα στην Μαδρίτη με την συλλεκτική Bugatti Centodieci αξίας 8 εκατ. ευρώ

«Διακριτική» βόλτα από τον Πορτογάλο αστέρα - Το supercar φτάνει τους 1.600 ίππους με τελική ταχύτητα 380 χλμ/ώρα και επιταχύνει από τα 0 στα 100 σε μόλις 2,1 δευτερόλεπτα

cristiano-ronaldo-buggati
Η συλλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο με πανάκριβα και πολυτελή αυτοκίνητα είναι γνωστό ότι είναι πλούσια, όπως γνωστή είναι κι η αγάπη που έχει για τα supercars.

Την Τετάρτη (29/4) ο Πορτογάλος σταρ εθεάθη να οδηγεί στους δρόμους της Μαδρίτης, πριν επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία και τις υποχρεώσεις του με την Αλ Νασρ, μία πολυτελή και συλλεκτική Bugatti Centodieci.
 

Πρόκειται για ένα supercar 1.600 ίππων που φτάνει σε τελική ταχύτητα 380 χλμ/ώρα και επιταχύνει από τα 0 στα 100 σε μόλις 2,1 δευτερόλεπτα.

Η αξία του αυτοκινήτου ανέρχεται σε περίπου στα 8 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν μόλις 10 σε ολόκληρο τον κόσμο, με τον CR7 να είναι ένας από τους λίγους προνομιούχους.
Κλείσιμο
 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε πίσω από το τιμόνι του συγκεκριμένου μοντέλου και προκάλεσε χαμό, με δεκάδες θαυμαστές του να τον πλησιάζουν και να τον περικυκλώνουν για να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές δεν παρέλειψε να υπογάψει και μερικές φανέλες φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης που φυσικά δεν ξεχνούν όσα προσέφερε εκεί.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρίτα Γουίλσον τραγούδησε Κόκοτα στη δεξίωση Μπάιντεν για την 25η Μαρτίου - Δείτε βίντεο

Γάμοι ανηλίκων, εκτελέσεις και μετά «Σασμός» στο... TikTok

Survivor All Star: Αποβολές, αποχωρήσεις, delivery και έρωτες στη ζούγκλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης