Κριστιάνο Ρονάλντο: Rolls Royce, Bugatti και Ferrari - Ο «στρατός» από supercars αξίας €20 εκατ.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Rolls Royce, Bugatti και Ferrari - Ο «στρατός» από supercars αξίας €20 εκατ.

Από την εποχή που οι γονείς του δεν είχαν αυτοκίνητο, στην πανάκριβη συλλογή στο γκαράζ του - «Έχω δύο από το καθένα» έχει πει - Δείτε φωτογραφίες

CR7-arthrou
Γενναιόδωρος ήταν… ο Άγιος Βασίλης φέτος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μιας και του έφερε δώρο μια πανάκριβη Rolls Royce. Για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο Άγιος Βασίλης είχε όμως τη μορφή της συντρόφου του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες η οποία όχι μόνο του πήρε ένα δώρο αξίας σχεδόν 300.000 ευρώ στον 37χρονο πατέρα του παιδιού της, αλλά φυσικά δεν έχασε και την ευκαιρία να το διατυμπανίσει στα social media με ένα βίντεο το οποίο από χθες έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια likes.

Ο CR7 είναι γνωστός για τη μεγάλη του αγάπη για τα super cars μιας και συχνά ανεβάζει εικόνες από οχήματα που έχει στην κατοχή του, έναν πραγματικό στρατό από πανάκριβα οχήματα με συνολική αξία κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε αυτά τα έξοδα είναι για τον Ρονάλντο έξοδα συγκριτικά μικρά σε σχέση με τα εισοδήματα που έχει από χορηγίες και τα συμβόλαιά του.

 
Το πάθος του Ρονάλντο για τα ακριβά αυτοκίνητα απορρέει από την παιδική του ηλικία. Τότε, όπως έχει δηλώσει, η οικογένειά του δεν είχε αυτοκίνητο στην κατοχή της λόγω της πολύ κακής οικονομικής της κατάστασης. Ωστόσο, εκείνος τα αγαπούσε από πολύ μικρός έχοντας μια μεγάλη συλλογή από αμάξια... μινιατούρες. Μεγαλώνοντας και καταφέροντας να γίνει ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ιστορίας, εκπλήρωσε και το όνειρο που είχε ως παιδί, να φτιάξει τη δική του συλλογή από αυτοκίνητα.

Πλέον έχει φτάσει σε σημείο να μην γνωρίζει καν πόσα αυτοκίνητα έχει στο γκαράζ του. Σε συνέντευξη στην οποία τον είχαν ρωτήσει για την αγάπη του για τα αυτοκίνητα, εκείνος είχε πει γελώντας πως δεν ξέρει πόσα έχει. Ενώ, σε μια παλαιότερη συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν είχε πει ότι «έχω δύο από όλα», απαντώντας σε διαδοχικές ερωτήσεις σχετικά με το αν έχει Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce και άλλες μάρκες. Όσο για την αγαπημένη του μάρκα, έχει δηλώσει πως είναι η Rolls Royce.
H σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι

Παρά τον λιγότερο φανταχτερό τρόπο ζωής του, ο Λιονέλ Μέσι, σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και Παγκόσμιος Πρωταθλητής πλέον, είναι ο ποδοσφαιριστής με την πιο ακριβή συλλογή αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τη Sun, η συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων του Μέσι εκτιμάται ότι αξίζει 30 εκατομμύρια ευρώ, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει ένα Pagani Zonda αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Μπορεί λοιπόν να έχει μόλις 13 οχήματα, σε αντίθεση με τα 20 του Ρονάλντο, όμως αυτά αξίζουν περισσότερα
Κλείσιμο
096b1ffa7f994f139a0a699c1ea83323



Η συλλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Rolls-Royce Cullinan

Μια από τις  Rolls-Royce που οδηγεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εξατομικευμένο εσωτερικό με μαύρο και λευκό δέρμα. Την αγόρασε αμέσως μετά την μεταγραφή του στην Γιουβέντους.
 

Ferrari F12 TDF

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα. Η Ferrari F12tdf (από το Tour de France, τον παλιό μαραθώνιο αγώνα σε δρόμους και πίστες, στον οποίο είχε διαπρέψει η εταιρεία), φορά τον αναβαθμισμένο V12 που αποδίδει 780 PS και 70,2 kgm ροπής, κόβοντας το χρόνο του 0-100 km/h στα 2,9 δευτερόλεπτα, καθώς έχει μειωθεί και το βάρος του αυτοκινήτου κατά 110 kg σε σχέση με εκείνο της F12 Berlinetta πάνω στην οποία βασίζεται.




Lamborghini Aventador

Ο CR7 έκανε δώρο στον εαυτό του αυτό το αυτοκίνητο στα 27α γενέθλιά του. Είναι μια μαύρη ομορφιά με φανταστική λάμψη. Οι φήμες λένε ότι διαθέτει επίσης μια λευκή έκδοση της Lamborghini Aventador στη συλλογή του.

 

Bugatti Centodieci

Αυτή η Bugatti του Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είναι μία από τις τελευταίες του κατακτήσεις. Το αυτοκίνητο είναι μια περιορισμένη έκδοση αξίας 8,5 εκατομμυρίων λιρών. Αν αληθεύει, εννέα άλλοι άνθρωποι στον κόσμο κατέχουν μόνο αυτή την έκδοση. Κάτω από το διάφανο κάλυμμα βρίσκεται τοποθετημένος ένας W16 κινητήρας 8,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει σε σχέση με την Chiron επιπλέον ισχύ που φτάνει τους 1.600 ίππους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εξωφρενικές επιδόσεις. Σημειώστε, το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 2,4 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα, το 0-300 σε 13,1 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 400 χλμ./ώρα.


3205543


Maserati GranCabrio

Το αυτοκίνητο έχει κορυφαίες προδιαγραφές και θα σας κάνει να γυρίσετε το λαιμό σας μόλις το εντοπίσετε. Διαθέτει ισχυρό κινητήρα και ακόμα καλύτερες προοπτικές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι από τα αγαπημένα αυτοκίνητα του Ρονάλντο. Όσον αφορά τη βενζινοκίνητη έκδοση του νέου cabrio της Maserati, φέρει έναν διπλό V6 τούρμπο κινητήρα χωρητικότητας 3,0 L, ο οποίος θα έρχεται με δύο διαφορετικές εκδοχές, όσον αφορά την ιπποδύναμη: 497 PS και 558 PS. Αντίστοιχα, η ηλεκτρική GranCabrio θα φέρει μία μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 83 kWh, και τρεις ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι θα προσφέρουν συνολικά στο όχημα 772 PS.

Porsche 911 turbo S

Με ισχυρό κινητήρα και υποδειγματικές επιδόσεις, η σειρά Porsche δημιούργησε μεγάλη αίσθηση κατά την κυκλοφορία της και ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτό το αυτοκίνητο.


Ferrari F430

Πρόκειται για μια ακόμη προσθήκη Ferrari στην τεράστια και εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων που διαθέτει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
201124122728_donald-trump-ferrari-f430

Mercedes Benz Brabus G65


Αυτό το πολυτελές και ταυτόχρονα ισχυρό όχημα είναι το αγαπημένο του Ρονάλντο όταν επισκέπτεται την ύπαιθρο. Έχει τα χαρακτηριστικά ενός G wagon αλλά έναν κινητήρα που είναι εξαιρετικά ισχυρός για να ξεπερνά και τα πιο δύσκολα εδάφη. Εκτός των αισθητικών αναβαθμίσεων, η Brabus G800 του Ronaldo, όπως είναι η κωδική ονομασία της βελτιωμένης Mercedes-AMG G63, εφοδιάζεται με ένα 4λιτρο bi turbo μοτέρ βενζίνης που αποδίδει 790 άλογα και σχεδόν 1.000 Nm ροπής. Η τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου υπολογίζεται στα 500.000 ευρώ, ένα ποσό που-φυσικά-δεν αποτελεί εμπόδιο για τον παίχτη της Juventus.


 
Bugatti Chiron

Από όλες τις Bugatti του Κριστιάνο Ρονάλντο, η συγκεκριμένη Bugatti είναι ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που διαθέτει. Ο CR7 αγόρασε αυτό το αυτοκίνητο σε μια από τις κορυφαίες χρονιές του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι άγνωστο πόσα κατέβαλε ο Cristiano Ronaldo για το νέο του απόκτημα, καθώς η τιμή του αυτοκινήτου εξαρτάται από τα έξτρα με τα οποία θα την παραγγείλεις. Πάντως σε κάθε περίπτωση όχι λιγότερα από 2.400.000 ευρώ που στοιχίζει η «βασική».


Audi RS7

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης παίρνουν ένα Audi κάθε χρόνο κατά τον οποίο είναι μέλη του συλλόγου. Ωστόσο, ο Κριστιάνο επέλεξε το Audi RS7 του όσο ήταν στη Μαδρίτη. Αυτό το Audio RS7 είναι ένα ισχυρό μοντέλο της Audi.

maxresdefault

Mercedes Benz GLE63s AMG

Για τους περισσότερους από εμάς, αυτή η Mercedes Benz είναι ένα πολυτελές όχημα. Ωστόσο, ο Ρονάλντο θεωρεί αυτό το αυτοκίνητο ως ένα από τα καθημερινά οχήματά του.


Rolls-Royce Phantom Drophead

Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα παραγωγής παγκοσμίως και μεταξύ της πλούσιας συλλογής αυτοκινήτων του Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος Ρονάλντο το αγόρασε όταν ανανέωσε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη πρώτη του θητεία.
Rolls-Royce-Phantom-Drophead-Coupe
 


Ferrari 599 GTO

Ο Ρονάλντο παραδέχτηκε ότι του αρέσουν δύο από τα πάντα- η συλλογή του από Ferrari δεν αποτελεί εξαίρεση, δεδομένου ότι η Ferrari 599 είναι μόνο μία από αυτές. Υποστηρίζεται ότι αυτό το μοντέλο είναι το πιο ακραίο σπορ αυτοκίνητο που παρήγαγε ποτέ η Ferrari.


McLaren Senna

Αυτό το αυτοκίνητο ήταν μια αφιέρωση στον κορυφαίο οδηγό αγώνων, τον Ayton Senna. Ο Ρονάλντο αγόρασε το αυτοκίνητο για να τιμήσει την κληρονομιά του Βραζιλιάνου οδηγού αγώνων.

Bentley Continental

Αυτό ήταν ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα του Ρονάλντο το 2009. Λάτρευε ιδιαίτερα το πλούσιο εσωτερικό του και τον μετατρέψιμο σχεδιασμό του.
03_1400x700_continental_gt_s_dynamic_location-v2

Mercedes Benz S65

Αυτή η σειρά Mercedes αποτελεί σήμα κατατεθέν του Ρονάλντο, καθώς εκπέμπει δύναμη και έλεγχο, με τον οποίο ταυτίζεται όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό το μοντέλο ενσωματώνει την πολυτελή σχεδίαση της κατηγορίας S ως διθέσιο αμάξωμα και διαθέτει έναν κινητήρα κορυφαίας απόδοσης.


Veyron Grand Sport Vitesse

Ο Ρονάλντο αγόρασε τη Veyron μετά την κατάκτηση του Champions League το 2016, για να γιορτάσει τη νίκη. Πρόκειται για μια Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, δηλαδή την ανοιχτή έκδοση της Veyron στην ισχυρότερη εκδοχή της, στην οποία ο 8λιτρος W16 αποδίδει 1.200 PS και 153 kgm. Την επιταχύνει έτσι από στάση ως τα 100 km/h σε 2,6’’, και μέχρι την τελική ταχύτητα των 408 km/h.


Chevrolet Camaro ZL1

Λίγες πληροφορίες είναι διαθέσιμες σχετικά με το ενδιαφέρον του Ρονάλντο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά από ό,τι φαίνεται, πρόκειται για ένα ισχυρό και πανέμορφο όχημα που ο Ρονάλντο έπρεπε να δοκιμάσει ο ίδιος.


Ferrari Monza SP1

Ο Ρονάλντο αγόρασε αυτή τη Ferrari όταν αποφάσισε να παραλείψει την προπόνηση και αντ' αυτού πήγε και αγόρασε αυτό το υπέροχο μοντέλο από το διάσημο εργοστάσιο στο Μαρανέλο της Ιταλίας. Ο κινητήρας είναι ο πιο προηγμένος και ο ισχυρότερος ατμοσφαιρικός V12 που έχει δημιουργήσει ποτέ η ιταλική εταιρία. Είναι 6.500 κυβικά, έχει μέγιστη ισχύ 810 ίππους και επιταχύνει το supercar από στάση στα 100 km/h σε μόλις 2,9’’ και στα 200 km/h σε 7,9’’! Η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 300 km/h.

862195



Ειδήσεις σήμερα:

Τα λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι - Τι υποστήριξε ο οδηγός

Νέα «θερμή εισβολή» τις επόμενες ημέρες - Ο καιρός μέχρι την Πρωτοχρονιά

Αυξάνεται το πετρέλαιο θέρμανσης 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης