Σάκκαρη: «Πονηρή» κλήρωση στο Μαϊάμι με Ραντουκάνου ή Αντρεέσκου

Σάκκαρη: «Πονηρή» κλήρωση στο Μαϊάμι με Ραντουκάνου ή Αντρεέσκου

Συνέχεια στις ΗΠΑ για τη Μαρία Σάκκαρη που γνωρίζει πλέον το μονοπάτι της στο Masters του Μαϊάμι, με τον 2ο γύρο να τη βρίσκει απέναντι σε Ραντουκάνου ή Αντρεέσκου

s3-tennis
Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να έπεσε στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης από σήμερα, ωστόσο έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αρκετούς βαθμούς στο Μαϊάμι, όπου συνεχίζεται το καλεντάρι των γυναικών.

Στο δεύτερο Masters του «Sunshine Double» η Σάκκαρη έχει δύσκολο έργο από το ξεκίνημα. Μπαίνοντας στον 2ο γύρο με bye η Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ραντουκάνου ή Αντρεέσκου, αμφότερες κάτοχοι του US Open στο παρελθόν, με τη Βρετανίδα μάλιστα να δείχνει αρκετά ανεβασμένη με βάση τα όσα συνέβησαν στην Καλιφόρνια.

Στη συνέχεια αν έρθει η πρόκριση αντιμετωπίζει μία εκ των Καλίνινα, την οποία συνάντησε και στο Indian Wells ή Κένιν, με τον 4ο γύρο να τη φέρνει αντιμέτωπη πιθανότατα με την Μπελίντα Μπέντσιτς.

Σε έναν πιθανό προημιτελικό η Ελληνίδα θα συναντήσει με βάση τα seedings την Τυνήσια, Ονς Ζαμπέρ ενώ ούσα στο ταμπλό της φιναλίστ του Indian Wells, Αρίνα Σαμπαλένκα τη συναντά στον ημιτελικό, όπως ακριβώς και στην Καλιφόρνια.

Κλείσιμο
Στην άλλη πλευρά του ταμπλό ξεχωρίζει η Ίγκα Σφιόντεκ αλλά και η κάτοχος του Indian Wells, Έλενα Ριμπάκινα, όπως και οι Πεγκούλα, Γκοφ, Κασατκίνα, Χαντάντ Μάια και Μπαντόσα μεταξύ άλλων.

Η κλήρωση της Σάκκαρη με βάση τα seedings
  • R128 - Bye
  • R64 - Ραντουκάνου/Αντρεέσκου
  • R32 - Καλίνινα/Κένιν
  • R16 - Μπέντσιτς/Αλεξάντροβα
  • QF - Ζαμπέρ/Κβίτοβα
  • SF - Σαμπαλένκα/Γκαρσία/Κρεϊτσίκοβα
  • F - Σφιόντεκ/Ριμπάκινα

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης