ΠΑΟΚ: Αποσύρει τη φανέλα με το Νο7 τιμώντας τον Μπάνε Πρέλεβιτς

ΠΑΟΚ: Αποσύρει τη φανέλα με το Νο7 τιμώντας τον Μπάνε Πρέλεβιτς

Η ΓΣ του ΠΑΟΚ αποφάσισε να αποσύρει το Νο7 που φορούσε ο σπουδαίος μπασκετμπολίστας

μπανε
Σε μια σημαντική απόφαση προχώρησε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς ο Θανάσης Χατζόπουλος ανακοίνωσε την απόφαση απόσυρσης της φανέλας με το Νο7 που φορούσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του.

βαμε


Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φόρεσε τη φανέλα του Δικεφάλου για οκτώ συνεχή χρόνια (1988-96) καθώς και τη σεζόν 1999-00 και φυσικά ο πρωτεργάτης στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων (1991), του Πρωταθλήματος Ελλάδας (1992), του Κυπέλλου Κόρατς (1994) αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας (1995). Μετά τη σπουδαία αγωνιστική καριέρα του, ακολούθησε αυτή του προπονητή καθώς υπήρξε μέλος των τεχνικών επιτελείων του Δικεφάλου για να ακολουθήσει η τριετία (2002-05) ως πρώτος προπονητής. Στη συνέχεια υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ υπό τον ρόλο του προέδρου της ΚΑΕ απ’ όπου και αποχώρησε τον Ιούλιο του 2019 έπειτα από οκτώ χρόνια θητείας.

2642058
2656399


Πλέον η θρυλική φανέλα με το Νο7 αποσύρεται καθώς αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε στο PAOK SPORTS ARENA.

Σε ότι αφορά τη γενική συνέλευση, εκπροσωπήθηκε το 72.6% των μετόχων της εταιρίας όπου αποφασίστηκε η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 7/2021 έως 30/6/202 αλλά και της διαχείρισης της εταιρίας από το δ. σ. της ΚΑΕ στο ίδιο διάστημα. Παράλληλα αποφασίστηκε η εκλογή κι ενός αναπληρωματικού ορκωτού λογική για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση από 7/2022 έως 6/2023.

Ειδήσεις σήμερα:

Το «Αμάν!» του σταθμάρχη απόδειξη της απόλυτης ακαταλληλότητας του

Στο σφυρί 4+1 ακίνητα των διάσημων ζαχαροπλαστείων της Θεσσαλονίκης Plaisir

Επιχειρηματίας από τα Ιωάννινα έβαλε να ρίξουν στη λίμνη την έγκυο σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης