Ασράφ Χακίμι: Για απόπειρα εκβιασμού κάνει λόγο η δικηγόρος του

Ασράφ Χακίμι: Για απόπειρα εκβιασμού κάνει λόγο η δικηγόρος του

Μετά την δίωξη για βιασμό σε βάρος του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν η δικηγόρος του έκανε λόγο για απόπειρα εκβιασμού

26870847
«Απόπειρα εκβιασμού» του Ασράφ Χακίμι χαρακτηρίζει τις εναντίον του κατηγορίες για βιασμό η δικηγόρος του Μαροκινού ποδοσφαιριστή.

Λίγη ώρα αφότου η εισαγγελία της Ναντέρ απήγγειλε κατηγορία κατά του 24χρονου άσου, με βάση την καταγγελία κοπέλας ότι βιάστηκε από αυτόν το περασμένο Σάββατο, η δικηγόρος Φανί Κολέν σε ανακοίνωσή της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η εξέλιξη αυτή «του δίνει επιτέλους τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του» και «να λάβει γνώση του φακέλου».



«Σημειώνω από την πλευρά μου ότι η πληροφοριοδότης αρνήθηκε να υποβάλλει καταγγελία, αρνήθηκε να υποβληθεί στην παραμικρή ιατρική ή ψυχολογική εξέταση και αρνήθηκε να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον Ασράφ Χακίμι, παρότι η κατηγορία βασίζεται αποκλειστικά στα λόγια της. Επιπλέον, από τα έγγραφα που βρίσκονται στα χέρια της δικαστικής αστυνομίας προκύπτει, κατά τη γνώμη μου, ότι ο κ. Χακίμι υπήρξε, εν προκειμένω, αντικείμενο απόπειρας εκβιασμού» αναφέρει στη δήλωσή της η κα. Κολέν.

Από πλευράς Παρί Σεν Ζερμέν, εκφράστηκε υποστήριξη προς τον διεθνή ποδοσφαιριστή, με την προσθήκη ότι ο σύλλογος έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένα σχόλιο επί της ουσίας της υπόθεσης. Αγωνιστικά, ο Χακίμι δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού για τον αυριανό (4/3) αγώνα πρωταθλήματος με τη Ναντ, όμως ο Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε ότι τον περιμένει ενόψει της ρεβάνς με τη Μπάγερν για τη φάση των «16» του Champions League, την προσεχή Τετάρτη (8/3) στο Μόναχο.

Κλείσιμο
Πάντως σήμερα ήταν κανονικά στην προπόνηση της ομάδας και βγήκε στο γήπεδο μαζί με τους Εμπαπέ και Ράμος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου ζευγαριού στη Μεθώνη

«Έζησα δεύτερη Γάζα, σκηνές βγαλμένες από πόλεμο» λέει Παλαιστίνιος γιατρός για την τραγωδία στα Τέμπη


Η 23χρονη Ιφιγένεια ήταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στο μοιραίο τρένο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης