Premier League, Λίβερπουλ - Γουλβς 2-0: Πήρε ανάσα με Τσιμίκα

Premier League, Λίβερπουλ - Γουλβς 2-0: Πήρε ανάσα με Τσιμίκα

Βασικός ο Έλληνας ποδοσφαιριστής - Χτύπησε στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ με Φαν Ντάικ και Σαλάχ

live
O Γιούργκεν Κλοπ έδωσε φανέλα βασικού στον Τσιμίκα και ο διεθνής μπακ φρόντισε να τον δικαιώσει για την επιλογή του. Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Γουλβς, ο «Tsimi» ήταν εξαιρετικός, έδωσε ασίστ και βοήθησε την ομάδα του να βρεθεί στο -6 από την τετράδα (με ματς λιγότερο από την Τότεναμ). Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη οι «Λύκοι».

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Η Λίβερπουλ δεν ήταν πειστική στο α' μέρος, είχε τον έλεγχο, κυκλοφορούσε σωστά τη μπάλα, αλλά δεν είχε τον τρόπο να φανεί απειλητική. Ο Τσιμίκας ήταν θετικός στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει και επιθετικά. Οι Reds είχαν μόλις δυο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Ελιοτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σα. Στον αντίποδα, η Γουλβς, με μόλις ένα σουτ στο στόχο δεν μπόρεσε να κάνει πολλά...

Κλείσιμο


Στην επανάληψη, η Λίβερπουλ ήταν πιο πειστική, κυκλοφορούσε ιδανικά τη μπάλα, δημιουργούσε πιο εύκολα φάσεις, με τον Τσιμίκα να είναι πιο δημιουργικός. Αντίθεταμ η Γουλβς είχε μόλις μια προσπάθεια στην αντίπαλη εστία, με την άμυνά της να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης. Ετσι, στο 73' ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους, όταν από ασίστ του Ζότα, ο Φαν Ντάικ με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Οι «Κόκκινοι» είχαν τον αέρα και στο 77' ο Τσιμίκας με υπέροχη κούρσα, μοίρασε στον Σαλάχ, ο οποίος με τον μηρό έφτασε τα 127 γκολ με τη Λίβερπουλ (ένα λιγότερο από τον Φάουλερ). Παράλληλα, ήταν η έκτη του διαδοχική σεζόν που πετυχαίνει 20+ γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Oσο για τον διεθνή μπακ, ήταν η έκτη του ασίστ στη σεζόν (τρεις στην Premier League).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα

Το μοιραίο λάθος του σταθμάρχη που έφερε την τραγωδία

Τραγικές στιγμές για τους συγγενείς των θυμάτων - Πώς γίνεται η αναγνώριση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης