Premier League,Λέστερ - Άρσεναλ 0-1: Μεγάλο διπλό και +5 από τη Σίτι!

Premier League,Λέστερ - Άρσεναλ 0-1: Μεγάλο διπλό και +5 από τη Σίτι!

Βαριά ήττα για την Νότιγχαμ, σημαντική νίκη η Λιντς - Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού η Έβερτον

26863179
H Άρσεναλ δεν έπεισε, αλλά πήρε διπλό που δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά και... μαξιλαράκι ασφαλειας. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 1-0 της Λέστερ και βρέθηκαν στο +5 από τη Σίτι. Η ομάδα του Αρτέτα δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της, ωστόσο δεν άφησε και τους γηπεδούχους σε κανένα σημείο του ματς να φανούν απειλητικοί. Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά, πίεσε και είχε τέσσερις τελικές προσπάθειες στο 20λεπτο.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ στο Λέστερ-Άρσεναλ 

Στο 25' οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με υπέροχο σουτ του Τροσάρ, όμως το... VAR έβαλε φρένο στους πανηγυρισμούς, μιας και ο Γουάιτ κράτησε τον Γουόρντ στη φάση του κόρνερ.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Γουέστ Χαμ-Φόρεστ 

Κλείσιμο
Πέντε λεπτά αργότερα η Άρσεναλ ζήτησε πέναλτι, σε πτώση του Σάκα, χωρίς όμως να υπάρχει παράβαση. Ιδανικό ξεκίνημα στην επανάληψη , μιας και στο 46' ήρθε το γκολ νίκης. Ο Τροσάρ του πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Σούταρ και ο Μαρτινέλι ολοκλήρωσε ιδανικά τη φάση. Η Λέστερ δεν μπόρεσε να απειλήσει και ο Ράμσντεϊλ διατήρησε το 5ο του εκτός έδρας clean sheet!

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Έβερτον -Άστον Βίλα 

Βαριά ήττα για τη Νότιγχαμ, ξέσπασε η Γουέστ Χαμ
Σε κακό απόγευμα βρέθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ και σε εξαιρετικό η Γουέστ Χαμ, η οποία νίκησε τους Ρεντς με 4-0 εντός έδρας. Η ομάδα του Μόγιες μπήκε εξ αρχής πολύ δυνατά στο ματς, αλλά μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 70ο λεπτό, έχοντας σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες πριν από εκείνο το σημείο. Ο Ινγκς έκανε το 1-0 και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το πανέμορφο πλασέ του Ράις στο 78' κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0 και στο 85' ο Αντόνιο έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα. Με το τρίποντο αυτό τα Σφυριά ανέβηκαν στη 16η θέση, με τη Φόρεστ να παραμένει στη 13η στο +4 από την επικίνδυνη ζωνή.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ στο Λιντς-Σαουθάμπτον

Πήρε ανάσα στο ντεμπούτο του Γκράθια η Λιντς
Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Χάβι Γκράθια στον πάγκο της Λιντς, με τα Παγώνια να επικρατούν με 1-0 της Σαουθάμπτον εντός έδρας και να... αναπνέουν, βρισκόμενα πλέον εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, στο +1 από την Έβερτον. Οι Άγιοι από την άλλη «βυθίζονται» μιας και παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 77ο λεπτό ο Ζούνιορ Φίρπο εκτελώντας ψύχραιμα εντός περιοχής.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για 50χρονη στη Γλυφάδα - Ληστές την έδεσαν και τη φίμωσαν μέσα στο σπίτι της

Νέος σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Τουρκία

Le Soir: Ο Παντσέρι «ομολογεί» - Με τον Τζόρτζι πήραμε 2,6 εκατ. ευρώ - Η Καϊλή πήρε 250.000
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης