Challenge Cup βόλεϊ: Την Πέμπτη (14:30) και χωρίς θεατές ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Challenge Cup βόλεϊ: Την Πέμπτη (14:30) και χωρίς θεατές ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Με τη σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV) αποφασίστηκε μετά τα σημερά γεγονότα, ο δεύτερος ημιτελικός Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού να διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης κεκλεισμένων των θυρών

5807747
Λίγο πριν τις 21:00, κι αφού είχαν περάσει τρεις ώρες από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του δεύτερου ημιτελικού του Challenge Cup μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αποφασίστηκε να μεταφερθεί ο αγώνας για το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά (που είχε αδειάσει από κόσμο) ήταν πολύ καλύτερη, ωστόσο είχαν δημιουργηθεί άλλου είδους προβλήματα. Με το άνοιγμα θυρών για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα χημικά που είχε χρησιμοποιήσει η αστυνομία, η θερμοκρασία εντός γηπέδου ήταν πολύ χαμηλή κι από την πλευρά του Ολυμπιακού εκφράστηκε η επιθυμία να μεταφερθεί ο αγώνας για την Πέμπτη.

5807757


Κλείσιμο
Έτσι λοιπόν έχοντας τη σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων, ο Βούλγαρος κομισάριος επικοινώνησε με την CEV και δόθηκε το πράσινο φως για τη μεταφορά του αγώνα για το μεσημέρι της Πέμπτης.

Έτσι λοιπόν το πρώτο σερβίς θα δοθεί στι 14:30 στο άδειο από κόσμο γήπεδο όπου μετά το σημερινό πάθημα τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ακόμα πιο αυστηρά και μάλιστα ζητήθηκε να μειωθούν ακόμα και οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων, ενώ θα είναι μεγάλη και η παρουσία της αστυνομίας προκειμένου να γίνεται έλεγχος.

Θυμίζουμε ο Παναθηναϊκός στο 1ο παιχνίδι στο Ρέντη είχε επικρατήσει με 3-1 και χρειάζεται δύο σετ για να προκριθεί στον τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά να επικρατήσει και στο χρυσό σετ (που τελειώνει στους 15 πόντους). 


Ειδήσεις σήμερα:

Τούρκος δημοσιογράφος: Οι «ξένες δυνάμεις» βοήθησαν τον Ερντογάν - Η Ελλάδα δεν είναι εχθρός

«Σωστή κατεύθυνση, περιμένουμε τη ρύθμιση» - Οι αντιδράσεις των καλλιτεχνών μετά τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Η Μιχαηλίδου απομάκρυνε νοσηλεύτρια που έδινε... ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης