Challenge Cup βόλεϊ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Εκκένωση στον Άγιο Θωμά λόγω δακρυγόνων

Challenge Cup βόλεϊ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Εκκένωση στον Άγιο Θωμά λόγω δακρυγόνων

Χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Challenge στο βόλεϊ ανδρών μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού  - Η αστυνομία έδωσε εντολή εκκένωσης του γηπέδου ενώ νωρίτερα είχε κάνει χρήση χημικών και τελικά αποφασίστηκε η μετάθεση του αγώνα για αύριο

AgiosThomas1
Ο χαμός που επικράτησε στο κλειστό του Αγίου Θωμά λιγότερο από μία ώρα πριν την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού αγώνα του Challenge Cup, μεταξύ του  Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση της αστυνομίας να διεξαχθεί αρχικά ο αγώνας σήμερα, αλλά χωρίς την παρουσία θεατών (στις 21:00 αποφασίστηκε τελικά το ματς να μεταφερθεί για το μεσημέρι της Πέμπτης)!

Λίγο μετά τις 18:30 (το πρώτο σερβίς ήταν προγραμματισμένο για τις 18:00) ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι με εντολή της αστυνομίας το κλειστό γυμναστήριο θα εκκενωθεί και από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε το παιχνίδι της... υπομονής με τον παρατηρητή, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους των ομάδων να ελέγχουν κάθε μισή ώρα την κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε οτι περίπου μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης προέκυψε ένταση κατά την είσοδο των φιλάθλων, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών. Η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αμαρουσίου έγινε αποπνικτική με τον κόσμο να βγαίνει εκτός καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η ένταση προέκυψε όταν μερίδα κόσμου προσπάθησε να μπει χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο και αυτό έφερε την αντίδραση της αστυνομίαςμε τη ρήψη των χημικών στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου. 

Θυμίζουμε ο Παναθηναϊκός στο 1ο παιχνίδι στο Ρέντη είχε επικρατήσει με 3-1 και χρειάζεται δύο σετ για να προκριθεί στον τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά να επικρατήσει και στο χρυσό σετ (που τελειώνει στους 15 πόντους). 



Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ελέγχου στο δικαστήριο 25χρονη που αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό

Ο σεισμός της Τουρκίας άγγιξε το 12 σε ένταση - Γιατί δεν θα έχουμε τέτοια καταστροφή στην Ελλάδα

Αυξάνει συνεχώς ο τραγικός απολογισμός σε Τουρκία και Συρία - Στους 41.000 οι νεκροί






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης