«Πέταξε» βαθμούς η Ρόμα στο «Βία ντελ Μάρε», 1-1 με την Λέτσε - Δείτε τα γκολ

«Πέταξε» βαθμούς η Ρόμα στο «Βία ντελ Μάρε», 1-1 με την Λέτσε - Δείτε τα γκολ

Σκόραρε ξανά ο Ντιμπάλα αλλά η Ρόμα δεν πήρε το τρίποντο απέναντι στην ψυχωμένη Λέτσε

26801191
Επιστροφή στις... γκέλες για τη Ρόμα, η οποία πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημα στην έδρα της Λέτσε (1-1) και έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Ίντερ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η αρχή δεν θα μπορούσε να αποδειχθεί χειρότερη για τους Τζιαλορόσι, αφού μόλις στο 7΄ ο Ιμπάνιεζ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, χαρίζοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqfzl0758k89)


Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqfwtfptepdl)


Δέκα λεπτά αργότερα ωστόσο οι Ρωμαίοι κατάφεραν να απαντήσουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του φορμαρισμένου Ντιμπάλα και να επαναφέρουν την ισορροπία. Ο χρόνος ήταν άφθονος για ένα ακόμα γκολ που θα χάριζε τη νίκη, όμως εκείνο δεν ήρθε ποτέ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqfv8rue6rq9)


Κάπως έτσι η Ρόμα πέταξε δυο βαθμούς στη μάχη που δίνει για να καθιερωθεί στην πρώτη τετράδα και παρέμεινε στην τρίτη θέση σε ισοβαθμία με τη Μίλαν, δίνοντας όμως την ευκαιρία στη Λάτσιο να την ξεπεράσει ενώ μετράει παιχνίδι λιγότερο.

H Έμπολι έσωσε με... buzzer beater τον βαθμό κόντρα στην Σπέτσια

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Έμπολι. Η ομάδα του Πάολο Ζανέτι έμεινε πίσω στο σκορ με δυο γκολ, στην έδρα της, κόντρα στην Σπέτσια, όμως κατάφερε στο φινάλε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Στο 21ο λεπτό ο Παρίζι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, άφησε τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντανιέλε Βέρντε άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλσε πέναλτι.

Ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ «χτύπησε» και στο 31' με μια βολίδα από τα 25 μέτρα και έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος αποκαταστάθηκαν γρήγορα οι αριθμητικές ισορροπίες. Στο 49' ο Εσπόζιτο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Σπέτσια με δέκα παίκτες. Η Έμπολι πίεσε και μπήκε στο ματς στο 71΄χάρη στο γκολ του Καμπιάτζι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 90+4', όταν ο Βινιάτο έπιασε φανταστικό σουτ στην κίνηση και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε βασικός και αναντικατάστατος ο 24χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Νικολάου.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα γίνει ο σταθμός Βενιζέλου με τα αρχαία - Πυρετώδεις οι εργασίες

Δύο γυναίκες ανασύρθηκαν ζωντανές 122 ώρες μετά τον ισχυρό σεισμό στην Τουρκία

Η οργισμένη ανάρτηση του Αντώνη Λουδάρου: Για ακόμα μια φορά με πέθαναν, ντροπή σας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης