Νικ Κύργιος: Παραδέχτηκε ότι κακοποίησε την πρώην του αλλά αθωώθηκε!

Νικ Κύργιος: Παραδέχτηκε ότι κακοποίησε την πρώην του αλλά αθωώθηκε!

Ο δικαστής παραδέχτηκε ότι ήταν «μια μοναδική πράξη βλακείας ή απογοήτευσης» και αθώωσε τον τενίστα

kiara
Ο Νικ Κύργιος παραδέχτηκε σε δικαστήριο της Καμπέρα ότι είναι ένοχος για την κακοποίηση της πρώην κοπέλα του, Κιάρα Πάσσαρι, αλλά αθωώθηκε.

Ο τενίστας είχε σχέση πάθους με την όμορφη Αυστραλέζα αλλά τον Ιανουάριο του 2021 της επιτέθηκε μέσα στο σπίτι και την πέταξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι. Μετά την επίθεση η Πάσσαρι κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Nick Kyrgios admits assaulting ex-girlfriend but avoids conviction - BBC News


Κλείσιμο
Ο Νικ και η Κιάρα χώρισαν αφού τσακώθηκαν μέσα από τα social media ανταλλάσοντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Σήμερα έγινε η δίκη και ο Νικ Κύργιος αν και δήλωσε ένοχος για την επίθεση αθωώθηκε!

Το νούμερο 20 της παγκόσμιας κατάταξης εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πατερίτσες, καθώς προέρχεται από επέμβαση που έκανε κατά τη διάρκεια του Australian Open. Συνοδευόταν από τον πατέρα του, τον αδερφό του, τη σύντροφό του Κοστίν Χατζι και το μάνατζέρ του.

Chiara Passari shares photo of girl in Nick Kyrgios’ bed


Ο δικαστής χαρακτήρισε το περιστατικό «μια μοναδική πράξη βλακείας ή απογοήτευσης». Ο δικηγόρος Μάικλ Σμιθ υποστήριξε ότι ο Κύργιος προσπαθούσε να αποκλιμακώσει τον καβγά καλώντας ένα Uber και είχε επανειλημμένα προσπαθήσει να απομακρύνει "νόμιμα" την σύντροφό από το αυτοκίνητο.

κιαρα
κιαρα_πασασρι


«Σε αυτό το πλαίσιο και την απογοήτευση που προέκυψε, ο πελάτης μου αντέδρασε και συνέβη το αδίκημα» είπε. «Υπάρχει μια σχέση μεταξύ της ψυχικής υγείας και του αδικήματος - παρόλο που σήμερα δεν υποφέρει πλέον στον ίδιο βαθμό». «Ο Κύργιος ζήτησε συγγνώμη την επόμενη ημέρα, δείχνοντας την αποδοχή της ευθύνης του προς την κοπέλα», πρόσθεσε ο κ. Σμιθ.

Nick Kyrgios has assault charge dismissed despite guilty plea | ABC News




Λίγη ώρα μετά την έκδοση της απόφασης ο Κύργιος στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram δήλωσε «ευγνώμων» για την απαλλαγή του και πρόσθεσε: «Όταν συνέβη αυτό δε βρισκόμουν σε καλή κατάσταση ψυχολογικά. Αντέδρασα με έναν τρόπο για τον οποίο μετανιώνω βαθύτατα.




Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Είσαι ο ήρωάς μας» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του αδελφού του σμηναγού Τσιτλακίδη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Βίντεο: Η καταδίωξη των Τούρκων διακινητών που μετέφεραν μετανάστες έξω από την Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης