Γκατσίνοβιτς: «Περνάω εκπληκτικά στην Αθήνα, πάμε για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Γκατσίνοβιτς: «Περνάω εκπληκτικά στην Αθήνα, πάμε για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τόνισε πως νιώθει υπέροχα στην ΑΕΚ, έκλεισε κάθε σενάριο αποχώρησής του και έδωσε το «σύνθημα» για την κατάκτηση του τίτλου

Gacinovic
Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει βρει στην ΑΕΚ είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και αυτό τόνισε στην ιστοσελίδα «sge4ever.de», όπου παράλληλα «έκλεισε» κάθε πιθανό «σενάριο» αποχωρήσής του από την Ενωση. «Ειλικρινά είμαι πολύ καλά. Εγώ και η οικογένεια μου νιώθουμε πάρα πολύ άνετα στην Αθήνα. Νιώθω εξαιρετικά. Πραγματικά χαίρομαι που μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο εδώ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μένω στην Αθήνα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά και έδειξε απόλυτα προσηλωμένος στους «κιτρινόμαυρους».


Gaci

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα προβλήματα που συνάντησε στην Μπουντελίγκα, όπου και έπαιζε σε Αϊντραχτ Φρανκφούρης και Χοφενχάιμ. «Ηταν η αλλαγή θέσης. Πάντα έπαιζα σε διαφορετικές θέσεις, ποτέ σε μια σταθερά. Οπως είπα το σύστημα με τρεις πίσω δεν είναι το αγαπημένο μου γιατί έτσι δεν μπορώ να παίξω στο αριστερό άκρο. Μπορώ να το κάνω όμως τώρα εδώ γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ. Εδώ μπορώ να παίζω στη θέση μου και από το αριστερό άκρο να συγκλίνω στο κέντρο. Είχα πάει στην Γερμανία ως αριστερό εξτρέμ, αυτό ήξερα στη Σερβία. Επειδή όμως σχεδόν πάντα παίζαμε με τρία στόπερ συχνά έπαιξα οχτάρι, δεκάρι ή εξάρι. Συνέχεια διαφορετικές θέσεις και έτσι ήταν πολύ δύσκολο να έχω σταθερά καλή απόδοση».

Οσο για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στη Γερμανία ήταν... κατηγορηματικός. «Είναι μια επιλογή, μια άλλη είναι να επιστρέψω κάποια στιγμή στη Σερβία. Εδώ στην Αθήνα όμως είναι εκπληκτικά».

Ειδήσεις σήμερα:

Ανδραβίδα: Νεκρός ο ένας από τους δυο πιλότους του Phantom - Συνεχίζονται οι έρευνες

Έβρος: «Ξέχασα να πω… πέθανε και ένα κοριτσάκι και λέγεται Μαρία» - Η απίστευτη κατάθεση της Μπαϊντά

Καιρός: Η πρόβλεψη Καλλιάνου για χιόνια στις... βάρκες της Πεντέλης - Πού και πότε θα πέσουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης