Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»: Σφραγίζει εισιτήριο για τον τελικό ο Παναθηναϊκός, όλα ανοιχτά για Ολυμπιακό και Φοίνικα

Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»: Σφραγίζει εισιτήριο για τον τελικό ο Παναθηναϊκός, όλα ανοιχτά για Ολυμπιακό και Φοίνικα

Οι ημιτελικοί του Λιγκ Καπ παίρνουν σειρά, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει δύο σετ κόντρα στον Μύλωνα και τον Ολυμπιακό… τέσσερα κόντρα στον Φοίνικα

olympiakos-foinikas
Το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φοίνικα θα βγάλει το δεύτερο κατά χρονική σειρά εισιτήριο των τελικών στο Λιγκ Καπ του βόλεϊ των ανδρών.

Η ομάδα της Σύρου μετά το υπέρ της 3-1 στο πρώτο ματς, θέλει απλά δύο σετ απόψε στου Ρέντη (21:30, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Κουτσούλας, Νικάκης) για να πάει στον τελικό και να διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά να επικρατήσει στο «χρυσό» σετ.

«Το Σάββατο, θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ, ώστε να πετύχουμε το κατόρθωμα, να ανατρέψουμε την κατάσταση και να προκριθούμε. Πρέπει να πάρουμε καθαρή νίκη», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι.


Κλείσιμο
O Γιώργος Παπαλεξίου από την πλευρά του Φοίνικα, είπε:«Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε τα δύο σετ της πρόκρισης, αλλά να πραγματοποιήσουμε άλλη μία καλή εμφάνιση, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα εύχομαι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το σερβίς τους είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο, ενώ θα τους βοηθήσει το γήπεδο και ο κόσμος τους, όπως βοήθησε και εμάς. Οπότε χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση».

Κλείνει θέση στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Πριν από το ματς στο Ρέντη, θα γίνει ο επαναληπτικός του άλλου ημιτελικού μεταξύ του Μίλωνα και του Παναθηναϊκού (Νέα Σμύρνη, 21/1, 20:00, Live Streaming ESAP TV, Υοu Tube, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Ονόπας).

Ο Παναθηναϊκός έχει το μεγάλο πλεονέκτημα μετά τη νίκη με 3-0 σετ στον πρώτο αγώνα στο Μαρούσι, αλλά ο Μίλωνας με τη νίκη του 3-0 σετ στο πρωτάθλημα έχει αποδείξει πως είναι ικανός για όλα. Ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί χρειάζεται ακόμα και 2 σετ. Αντίθετα, η πιθανή πρόκριση του Μίλωνα περνάει μέσα από το χρυσό σετ. Για να συμβεί αυτό πρέπει να νικήσει είτε με 3-0 είτε με 3-1 σετ και μετά για την πρόκριση θα παιχτεί «χρυσό» σετ.

Ο Μίλωνας αναμένεται να ρισκάρει σε σερβίς και επίθεση προκειμένου να πιέσει τον Παναθηναϊκό και να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

«Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και την καθαρή νίκη του αντιπάλου μας, η κατάσταση έχει γίνει πολύ δύσκολη για εμάς. Κάναμε την ανάλυση του παιχνιδιού και είναι βέβαιο ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Γνωρίζοντας την ποιότητα του Παναθηναϊκού , υποσχόμαστε να προσφέρουμε θέαμα σε όσους έρθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν την προσπάθεια μας», είπε ο τεχνικός του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, ενώ ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Φερνάντο Ερνάντεζ δήλωσε:

«Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά με τον Μίλωνα για το Λιγκ Καπ πρέπει να ολοκληρώσουμε την άλλη μισή στην έδρα του αντιπάλου και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας καθώς ο Μίλωνας είναι από τις πλέον αξιόμαχες ομάδες».

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επιδείνωση σήμερα με καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Έρχεται ψυχρή εισβολή

Φόβοι για δεκάδες ακόμη θύματα του ψευτογιατρού - Ελέγχονται οι τραπεζικοί του λογαριασμοί

Σε φυλάκιση 60 ετών καταδικάστηκε ο Λάρι Ρέι για τη σεξουαλική εκμετάλλευση φοιτητών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης