Οι Καταριανοί ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρονται για την αγορά της Τότεναμ

Οι Καταριανοί ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρονται για την αγορά της Τότεναμ

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος της PSG και πρόεδρος της Qatar Sports Investments, συναντήθηκε με τον Ντάνιελ Λέβι, εκτελεστικό πρόεδρο της Τότεναμ για την ενδεχόμενη αγορά της ομάδας - Διαψεύδουν οι Λονδρέζοι τα σενάρια

tottenham
Οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζουν το ενδεχόμενο να επενδύσουν σε έναν σύλλογο της Premier League. Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί πρόεδρος τόσο της Παρί, όσο και της Qatar Sports Investments, συναντήθηκε σύμφωνα με το «Sky Sports» με τον Ντάνιελ Λέβι, εκτελεστικό πρόεδρο της Τότεναμ, την περασμένη εβδομάδα σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Οι Σπερς σε επικοινωνία του βρετανικού Μέσου, διέψευσαν την συνάντηση.

Ο Αλ Κελαϊφί είναι επίσης πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων και ο Λέβι είναι μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της. Η QSI κατέχει την Παρί και μειοψηφικό μερίδιο στην πορτογαλική Μπράγκα και είναι αποφασισμένη να αγοράσει ή να επενδύσει σε περισσότερους συλλόγους φέτος.

Περισσότεροι από 300 σύλλογοι σε όλο τον κόσμο αποτελούν μέρος ομάδων ιδιοκτησίας πολλών συλλόγων, αλλά τα μόνα συμφέροντα της QSI είναι η PSG και η Μπράγκα. Αυτό θα αλλάξει το 2023, το οποίο θα είναι μια χρονιά φιλόδοξων στρατηγικών εξαγορών για την QSI. Πολλοί παρατηρητές υπέθεσαν ότι το fund θα ενδιαφερόταν λιγότερο για επενδύσεις στο ποδόσφαιρο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά το πιθανότερο είναι να συμβεί το αντίθετο ακριβώς με την QSI να εξετάζει επενδυτικές ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο.


Ειδήσεις σήμερα

Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

«Άπιστος υπήρξα, βιαστής όχι. Μας κατέστρεψαν, δεν έχουμε να φάμε» ισχυρίζεται ο Φιλιππίδης

Βίντεο: Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης