Λάτσιο: «Λουκέτο» στην Curva Nord μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Ουμτιτί

Λάτσιο: «Λουκέτο» στην Curva Nord μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Ουμτιτί

Η Ιταλική Ομοσπονδία πήρε την κατάσταση στα χέρια της μετά την ρατσιστική επίθεση των οπαδών της Λάτσιο προς τον Σάμουελ Ουμτιτί και ανακοίνωσε «λουκέτο» στην Curva Nord του «Ολίμπικο» για μια αγωνιστική

Umtiti2
Ο ρατσισμός έδειξε και πάλι το αρρωστημένο του πρόσωπο στα γήπεδα της Ιταλίας, με θύτες αυτή τη φορά τους οπαδούς της Λάτσιο και θύμα τον Σάμουελ Ουμτιτί!

Κατά την αναμέτρηση των Ρωμαίων με τη Λέτσε, ο άλλοτε αμυντικός της Μπαρτσελόνα έγινε στόχος ρατσιστικών συνθημάτων που προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του αγώνα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpkc2nx587t5)


Και με το ζήτημα να παίρνει εκτάσεις, η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να τιμωρήσει τη Λάτσιο με «λουκέτο» στην Curva Nord του «Ολίμπικο» για μια αγωνιστική.

Από την πλευρά του, ο σύλλογος δέχθηκε αναντίρρητα την ποινή που του επιβλήθηκε και προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τους ρατσιστές μέσω σχετικής ανακοίνωσης, καταδικάζοντας την επίθεση εις βάρος του Ουμτιτί.

«Οι οπαδοί της Λάτσιο δεν είναι ρατσιστές και δεν μπορούν να συσχετιστούν με μερικά άτομα που προκαλούν σοβαρή ζημιά στην εικόνα του συλλόγου» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των Λατσιάλι.



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: Θερίζει η γρίπη σε όλες τις ηλικίες - Αύξηση θανάτων και εισαγωγών από κορωνοϊό

Γιόγκα: Δάσκαλοι καταγγέλλουν στο TikTok ότι έχει μετατραπεί σε... πορνό

Τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε σκάφος του Λιμενικού, που απάντησε με προειδοποιητικές βολές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης